stathis spithas 4 Φεβρουαρίου 2017 #426 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 On 4/2/2017 at 11:13 ΠΜ, το μέλος gyristroula έγραψε: O. M. G. Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι Expand Στις ποσες μερες γιναν ετσι;;; On 4/2/2017 at 12:22 ΜΜ, το μέλος gyristroula έγραψε: Εγώ πρέπει να προσέχω γιατί αν γίνει κάτι και χάσω βιολογία την έβαψα.. Expand Βιολογικο υλικο δεν εχεις στο φιλτρο;; Γιατι εκει βρισκεται στην ουσια ο μεγαλυτερος ογκος της αποικισης σου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #427 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 On 4/2/2017 at 12:28 ΜΜ, το μέλος stathis spithas έγραψε: Στις ποσες μερες γιναν ετσι;;; Βιολογικο υλικο δεν εχεις στο φιλτρο;; Γιατι εκει βρισκεται στην ουσια ο μεγαλυτερος ογκος της αποικισης σου... Expand Μια εβδομάδα περίπου.. βιολογικό έχω,εννοείται, αλλά θέλω να προσέχω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 4 Φεβρουαρίου 2017 #428 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 On 4/2/2017 at 12:30 ΜΜ, το μέλος gyristroula έγραψε: Μια εβδομάδα περίπου.. βιολογικό έχω,εννοείται, αλλά θέλω να προσέχω.. Expand Μην φοβασαι μια χουφτα βιολογικο υλικο ισως να εχει και την δεκαπλασια αποικιση απο ολα τα σφουγγαρια της φωτογραφιας!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #429 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτη φορά είχαν γίνει τοοοόοοοσο χάλια,γι'αυτά κ τα έβγαλα φωτό.. μήπως να ελαττώσω το τάισμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 4 Φεβρουαρίου 2017 #430 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλυτερα οχι αν μπορουν αυτο που ταιζεις να το καταναλωνουν... Ισως να κανεις συχνοτερες αλλαγες αν μπορεις.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #431 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Αλλαγές κάνω δύο φορές την εβδομάδα, 20 μπουκάλια κάθε φορά.. νομίζω είναι καλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 4 Φεβρουαρίου 2017 #432 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Δευτερο φιλτρο;; Ενυδρειακο βαμβακι σε καποιο σημειο στην εισροη; Προφιλτρο; Δευτερο ενυδρειο;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #433 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν όλα πάνε καλά, πάμε για μεγαλύτερο ενυδρείο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Φεβρουαρίου 2017 #434 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Τα σφουγγαρια να τα πλενεις. Να φευγει η μπιχλα. Τα βιολογικα σου κανουν την δουλεια. Βαμβακθ δεν βαζεις;Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #435 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Βάζω και βαμβάκι,αυτό το αλλάζω συχνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dio45 4 Φεβρουαρίου 2017 #436 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγω στην ροη του νερου βαζω πρωτο ενα βαμβακι και προστατευει τα σφουγγαρια απο πολυ βρωμια.Μετα αλλο ενα βαμβακι να προστατευει το βιολογικο και δεν εχω προβλημα. Απλα το πρωτο το αλλαζω ανα βδομαδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #437 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Στο φίλτρο μου δεν γίνεται να μπει πρώτο πρώτο το βαμβάκι,αυτό είναι το θέμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Φεβρουαρίου 2017 #438 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι τι φιλτρο εχεις;Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #439 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 On 4/2/2017 at 8:02 ΜΜ, το μέλος Sturm έγραψε: Γιατι τι φιλτρο εχεις; Greetings from the dark side! Expand Fluval 206 έχω,δεν βολεύει να βάλω πρώτα το βαμβάκι.. το μόνο που είχα σκεφτεί να έβαζα σφουγγάρι στο σωλήνα στην εισαγωγή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Φεβρουαρίου 2017 #440 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικα και στα καλαθια θα βαλεις πρωτα το βαμβακι. Μια χαρα βολευει. Γιατι λες οτι δεν βολευει;Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 4 Φεβρουαρίου 2017 #441 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Το νερό μπαίνει από το πλάι όπου συναντάει τα προφίλτρα. Δεν μπορείς να βάλεις ως πρώτο το βαμβάκι εκτός και αν καταργήσεις τα εξωτερικά προφίλτρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 4 Φεβρουαρίου 2017 #442 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Φεβρουαρίου 2017 #443 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Το βαμβακι το βαζεις για να προστατευσεις το βιολογικο, οχι τα σφουγγαρια. Αρα συμφωνα με το σχεδιαγραμμα πρεπει να μπει εκει που το νερο συναντα το βιολογικο. Δηλαδη κατω κατω.Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 4 Φεβρουαρίου 2017 #444 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Άρα @gyristroula το βάζεις στο κάτω καλάθι, εκεί που είναι το μαύρο φίλτρο, ακριβώς από πάνω, νομίζω έχει χώρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #445 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Και μόλις κατάλαβα τι ευθύνεται για την μπίχλα στο φίλτρο.. Αυτή η τροφή.. Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι [emoji222] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishermen1234 5 Φεβρουαρίου 2017 #446 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω αν φταιει αυτη, γιατι σημερα που ανοιξα το μεγαλο φιλτρο για να παρω λιγα μακαρονια για το καινουριο ενυδρειακι ξαναανοιξα το φιλτρο μετα απο κανα διμηνο και ειδα φουυυυυυυυυλλλλλλλ μπιχλα, περισσοτερη απο σενα, και οταν την καθαρισα αυξηθηκε η ροη φιλτρου κατα 40%! 10 φορες πιο πολυ o.m.g.!!! Ηταν χαλιααα... Αλλα ισως εφταιγε η τροφη των μωρων, απο τις γεννηστρες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2017 #447 Share 6 Φεβρουαρίου 2017 Δε ειναι μονο τι τρωνε τα ψαρια αλλα και τι βγαζουν. Υπαρχει παντα και η λυση του προφιλτρου.Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 6 Φεβρουαρίου 2017 Author #448 Share 6 Φεβρουαρίου 2017 On 6/2/2017 at 1:31 ΜΜ, το μέλος Sturm έγραψε: Δε ειναι μονο τι τρωνε τα ψαρια αλλα και τι βγαζουν. Υπαρχει παντα και η λυση του προφιλτρου. Greetings from the dark side! Expand Ένα σφουγγαράκι στην εισαγωγή του νερού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Φεβρουαρίου 2017 #449 Share 6 Φεβρουαρίου 2017 Ενα σφουγγαρακθ ειναι μια καλη λυση. Υπαρχει και η πιο ακριβη αλλα πιο καλη ποιοτικα της eheim αλλα οποιο και να διαλεξεις θα πρεπει να το καθαριζεις συχνα γιατι μπουκωνει ευκολα.Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 6 Φεβρουαρίου 2017 Author #450 Share 6 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό σκέφτομαι,πώς θα το βγάζω για να το ξεπλένω; θα τα κάνει όλα χάλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος