FotisAthanasiadis 15 Ιανουαρίου 2016 Author #51 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατί μένω Κιλκίς και τα Pet Shops δεν έχουν πολλά πράγματα που χρειάζομαι,μήπως δεν θα βρω; Όταν στρώνω το φίλτρο,θα βάζω τύρφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιανουαρίου 2016 #52 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Το φιλτρο μια φορα στρωνεται. Εχεις διαβασει για τον κυκλο του αζωτου? Θα σου προτεινα την τυρφη να μη τη βαζεις στο κυριος φιλτρο αλλα στο βαρελι της αλλαγης που θα εχεις. Διαβασε για την τυρφη.http://www.aquazone.gr/forums/topic/69872-%CF%84%CF%8D%CF%81%CF%86%CE%B7/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 15 Ιανουαρίου 2016 Author #53 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Όταν στρώσω ήθελα να πω Θέλω να βάζω τύρφη στο φίλτρο γιατί απ' ότι διάβασα χρειάζεται πολύ μικρότερη ποσότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιανουαρίου 2016 #54 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Όταν στρώσω ήθελα να πω Θέλω να βάζω τύρφη στο φίλτρο γιατί απ' ότι διάβασα χρειάζεται πολύ μικρότερη ποσότητα. Δεν ξερω που το διαβασες αυτο αλλα ειναι λαθος αυτο που λες.. Αλλο να βαζεις τυρφη για 200 λιτρα νερο και αλλο για 100 Επισης τυρφη στο φιλτρο δεν θα εχεις σταθερες συνθικες,θα εχεις σκαμπανευασματα γιατι θα κανεις αλλαγη νερου με νερο βρυσης. Διαβασε αυτο που σου εδωσα,δεν στο εδωσα ετσι για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 15 Ιανουαρίου 2016 Author #55 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Το έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό... Άμα είναι να πηγαίνει πάνω κάτω το PH, θα πάρω βαρέλι για την τύρφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 15 Ιανουαρίου 2016 #56 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατί μένω Κιλκίς και τα Pet Shops δεν έχουν πολλά πράγματα που χρειάζομαι,μήπως δεν θα βρω; Όταν στρώνω το φίλτρο,θα βάζω τύρφη; Η Θεσσαλονικη μιση ωρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Ιανουαρίου 2016 #57 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Οι μετρήσεις σου φίλε είναι με στικ ή με υγρά; Γιατί αν είναι με στικ, δεν εμπνέουν και πολύ εμπιστοσύνη. Τα στικ, κατά την γνώμη μου δίνουν περισσότερο μια ένδειξη για το πως περίπου είναι η κατάσταση του νερού και δεν μπορούμε να βασιστουμε απόλυτα σε αυτές. Επειδή μάλλον κάπου έχασα την συνέχεια του θέματος σου, έχεις κατασταλάξει στα ψάρια που θα φιλοξενήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος