Donna Karkali 10 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα ενυδρείο 160 λίτρων και θα ήθελα να βάλω χρυσόψαρα.Κάθε συμβουλή σας ευπρόσδεκτη μιας και είμαι αρχάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 10 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Καλη αρχη και καλη χρονια!!!! Εχεις ασχοληθει παλι με ενυδρεια? Εκανες την καλυτερη επιλογη!! Ξεκινα διαβασμα λοιπον!!! Το φορουμ εχει πολυ ωραια θεματα!! Δες την κατηγορια Γλυκο νερο ψαρια κρυο νερου λεει για τα χρυσοψαρα. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε για αποριες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2016 #3 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Καλως ηρθες. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Καλώς ήρθες στην παρέα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Καλως την Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 10 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Καλώς όρισες και καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα ενυδρείο 160 λίτρων και θα ήθελα να βάλω χρυσόψαρα.Κάθε συμβουλή σας ευπρόσδεκτη μιας και είμαι αρχάρια. Επειδή εδώ που άνοιξες το θέμα σου είναι η ενότητα με τα καλοσωρίσματα, και μετά από μερικές μέρες θα κλειδώσει αυτόματα, άνοιξε εαν θες ένα νέο θέμα στην κατηγορία ψάρια κρυου νερού (χρυσόψαρα) για να συζητήσουμε οτι θες σχετικά με το ενυδρείο σου. Καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts