konstantinkonstantinou 16 Ιανουαρίου 2016 Author #26 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Οχι ρε συ, μια χαρα. Εγω ειχα 6 altispinosus με 20+ κορυ. Απλα δεν ξερω αν θα προλαβαινουν να τρεφονται με τοσα ψαρια πιο πανω. Send from the heart of the Amazonas Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Ήδη τώρα με τον μισό πληθυσμό στο 180αρι και ταϊζω αρκετά για να μπορέσει να φθάσει κατω το φαγητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 16 Ιανουαρίου 2016 #27 Share 16 Ιανουαρίου 2016 ταμπλετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Ιανουαρίου 2016 #28 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Τα κορυντορας δεν εχουν προβλημα. Και θα τσιμπολογησουν αλλα και μπορεις να τα ταισεις ταμπλετες το βραδυ. Εγω ομως αναφερομουν στα απιστο. Απλα δεν θα προλαβαινουν. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 16 Ιανουαρίου 2016 Author #29 Share 16 Ιανουαρίου 2016 ταμπλετες Σωστός, αλλά ετσι και τις πάρουν χαμπάρι τα σκαλάρια σχεδόν τις καταπίνουν σαν χαπι και φοβάμαι μη σκάσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 16 Ιανουαρίου 2016 Author #30 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Τα κορυντορας δεν εχουν προβλημα. Και θα τσιμπολογησουν αλλα και μπορεις να τα ταισεις ταμπλετες το βραδυ. Εγω ομως αναφερομουν στα απιστο. Απλα δεν θα προλαβαινουν. Send from the heart of the Amazonas ΑΑΑΑΑ, τώρα κατάλαβα για τα απιστο το είπες. Τα cory είναι νυκτόβια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Ιανουαρίου 2016 #31 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Τα κορυ αν τα ταισεις ταμπλετες, θα τα ταισεις με κλειστα φωτα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 16 Ιανουαρίου 2016 Author #32 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Τα κορυ αν τα ταισεις ταμπλετες, θα τα ταισεις με κλειστα φωτα. Send from the heart of the Amazonas Ναι ok το κατάλαβα και θα το κάνω έτσι, απλά δεν ήξερα ότι τα cory τρώνε το βράδυ. Γι' αυτό σε ρώτησα πριν αν είναι νυκτόβια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 16 Ιανουαρίου 2016 #33 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Χεχεχε, κατσε και δες τα. Θα εκπλαγεις. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 16 Ιανουαρίου 2016 Author #34 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Χεχεχε, κατσε και δες τα. Θα εκπλαγεις. Send from the heart of the Amazonas Πλάκα κάνεις χεχε, απο Δευτέρα θα αγορασω καμια ταμπλέτα και θα κάτσω να τα παρακολουθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 17 Ιανουαρίου 2016 Author #35 Share 17 Ιανουαρίου 2016 Παίδες κοίταζα για θερμοστάτη για τα 350-360lt καθαρά και ενώ γενικά ισχύει το watt/lt πχ fluval σειρά Μ ( που δουλέυω τώρα) 200w για ενυδρείο μέχρι 200lt, δεν ισχύει το ίδιο με τους Eheim jager οι οποίοι λένε ότι τα 200w κάνουν για ενυδρείο μέχρι 400lt και τα 250w μέχρι 600lt. Αρα εμένα ένας 200w αντε 250w με καλύπτει άνετα. Ήθελα να ρωτήσω οπότε αυτούς που έχουν ή είχαν τους συγκεκριμένους θερμοστάτες αν όντως είναι τόσο αποδοτικοί και αν οι παραπάνω θα με καλύψουν για τα λίτρα μου. Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Ιανουαρίου 2016 #36 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω εχω τον jager τον 300αρι και μου κραταει καλα την θερμοκρασια αλλα δουλευει συνεχεια. Στα σχεδια μου ειναι αλλος θερμαντηρας μαλλον εξωτερικος. Επισης οι jager εχουν και ενα θεμα με το καλιμπραρισμα και καλο ειναι να μπει με controller. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 18 Ιανουαρίου 2016 Author #37 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω εχω τον jager τον 300αρι και μου κραταει καλα την θερμοκρασια αλλα δουλευει συνεχεια. Στα σχεδια μου ειναι αλλος θερμαντηρας μαλλον εξωτερικος. Επισης οι jager εχουν και ενα θεμα με το καλιμπραρισμα και καλο ειναι να μπει με controller. Send from the heart of the Amazonas Το να δουλεύει συνεχεια ο θερμοστάτης δεν είναι οτι καλύτερο απο πλευράς κατανάλωσης, τον 300αρη που έχεις η εταιρία τον δινει για 600-1000lt , αν θυμάμαι καλά το ενυδρείο σου πρέπει να είναι γύρω στα 500lt;;;; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο αποδοτικός όσο λέει η εταιρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Ιανουαρίου 2016 #38 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω αν παει ετσι ακριβως. Το οτι αναβει συνεχως εχει να κανει με τον controller μιας και αν πεσει ενα δεκατο του βαθμου απ οσο ειναι ρυθμισμενος τοτε αναβει. Κατα τα αλλα νομιζω πως την κραταει την θερμοκρασια. Σιγουρα αυτο που εχω δει ειναι οτι δεν μπορει να ανεβασει γρηγορα την θερμοκρασια αν χρειαστει. Και δεν ξερω κατα ποσο κανει καλη διαχυση θερμοκρασιας. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 18 Ιανουαρίου 2016 Author #39 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω αν παει ετσι ακριβως. Το οτι αναβει συνεχως εχει να κανει με τον controller μιας και αν πεσει ενα δεκατο του βαθμου απ οσο ειναι ρυθμισμενος τοτε αναβει. Κατα τα αλλα νομιζω πως την κραταει την θερμοκρασια. Σιγουρα αυτο που εχω δει ειναι οτι δεν μπορει να ανεβασει γρηγορα την θερμοκρασια αν χρειαστει. Και δεν ξερω κατα ποσο κανει καλη διαχυση θερμοκρασιας. Send from the heart of the Amazonas Εννοείς οτι ανάβει με μεγάλη συχνότητα , κατάλαβα. Η διάχυση θερμότητας έχει να κάνει και με την τοποθέτηση του θερμοστατη σε σχέση με την είσοδο και την έξοδο του φίλτρου. Τελικά σκέφτομαι μήπως βάλω 2 μικρούς π.χ τον 200αρι fluval που έχω και στην άλλη μερια ή έναν ίδιο ή τον eheim 150w που τον δίνει για 200-300lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 18 Ιανουαρίου 2016 Author #40 Share 18 Ιανουαρίου 2016 για να πετύχω καλύτερη διάχυση της θερμότητας. Μπορεί να καίνε περισσότερο από τον ένα όταν δουλέυουν αλλά πιστεύω οτι θα δουλέυουν λιγότερο χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος