rastafarian 9 Ιανουαρίου 2016 #26 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι Δημητρη το ξερω '' Η μετατροπή του ενός λίτρου σε γραμμάρια γίνεται αναλόγως με τη πυκνότητα του προϊόντος. Παράδειγμα: 1 λίτρο νερό αντιστοιχεί σε 1.000 γραμμάρια 1 λίτρο ελαιόλαδο αντιστοιχεί σε 915 γραμμάρια 1 λίτρο γάλα αντιστοιχεί σε 1038 γραμμάρια '' αλλα σε συσκευασια πχ της seachem flurite που ειναι 7 kg ποσες τετοιες σακουλες θα χρειαστω για το 5cm περιπου υψος με αυτες τις διαστασεις ενυδρειου που εχω ; Εγω που το ειχα χρησιμοποιησει το flurite ειχα βαλει μια 7κιλη σε ενυδρειο 40χ30 αλλα ειχα κανει και υψομετρηκες διαφορες,οπωτε υπολογιζω πως μια 7κιλη σακουλα ειναι για ενυδρειο 60χ30. Καποιες αλλες μαρκες οπως πχ fluval stratum πανω στη συσκευασια γραφουν διαστασεις πατου οπου φτανει η σακουλα. Παντως να ξερεις οτι δεν γινεται να υπολογισεις ποσο ακριβως θες,γιατι αλλη κοκκομετρια εχει το stratum αλλη το flourite,εκει αλλαζει και ποσοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 9 Ιανουαρίου 2016 Author #27 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Εγω που το ειχα χρησιμοποιησει το flurite ειχα βαλει μια 7κιλη σε ενυδρειο 40χ30 αλλα ειχα κανει και υψομετρηκες διαφορες,οπωτε υπολογιζω πως μια 7κιλη σακουλα ειναι για ενυδρειο 60χ30. Καποιες αλλες μαρκες οπως πχ fluval stratum πανω στη συσκευασια γραφουν διαστασεις πατου οπου φτανει η σακουλα. Παντως να ξερεις οτι δεν γινεται να υπολογισεις ποσο ακριβως θες,γιατι αλλη κοκκομετρια εχει το stratum αλλη το flourite,εκει αλλαζει και ποσοτητα. οκ καταλαβα ευχαριστω πολυ rasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Ιανουαρίου 2016 #28 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι Δημητρη το ξερω '' Η μετατροπή του ενός λίτρου σε γραμμάρια γίνεται αναλόγως με τη πυκνότητα του προϊόντος. Παράδειγμα: 1 λίτρο νερό αντιστοιχεί σε 1.000 γραμμάρια 1 λίτρο ελαιόλαδο αντιστοιχεί σε 915 γραμμάρια 1 λίτρο γάλα αντιστοιχεί σε 1038 γραμμάρια '' αλλα σε συσκευασια πχ της seachem flurite που ειναι 7 kg ποσες τετοιες σακουλες θα χρειαστω για το 5cm περιπου υψος με αυτες τις διαστασεις ενυδρειου που εχω ; Αφου γνωριζεις τις σχετικοτητες, δεν μπορεις να το βγαλεις ορε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX 10 Ιανουαρίου 2016 #29 Share 10 Ιανουαρίου 2016 (edited) Οι εταιρίες έχουν calculators στα site τους. Συγκεκριμένα για τα seachem.. http://www.seachem.com/support/Calculators/Dose_gravel.html Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2016 - ReaperX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος