nydreio28 9 Ιανουαρίου 2016 Author #26 Share 9 Ιανουαρίου 2016 οκ τωρα δεν εχω υγρα τεστ εχω αυτα απο την εμποιρια που εχετε εδω τι βλεπετε???τι να κανω μπας κ σωθει η κατασταση μεχρι την δευτερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Ιανουαρίου 2016 #27 Share 9 Ιανουαρίου 2016 πες μας Νιτρωδη και νιτρικά, δεν φαινονται στη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 9 Ιανουαρίου 2016 Author #28 Share 9 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη η εμποιρια που εχετε σας δηχνει οτι φταινε τα ξυλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 9 Ιανουαρίου 2016 Author #29 Share 9 Ιανουαρίου 2016 απο πιο καταστημα ειστε να ερθω να τα παρω απο εκει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Ιανουαρίου 2016 #30 Share 9 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη η εμποιρια που εχετε σας δηχνει οτι φταινε τα ξυλα??? δεν ξερω, ειπα μπορει αν το νερό ήταν μαλακο και όξινο γιατι αυτα τα ψαρια δεν ειναι στο DNA τους να ζουν σε τετοιες παραμετρες νερού απο πιο καταστημα ειστε να ερθω να τα παρω απο εκει?? Τι να πάρεις ; Εγω δεν ειμαι καταστημα Πες μας Νιτρικα και Νιτρωδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 9 Ιανουαρίου 2016 Author #31 Share 9 Ιανουαρίου 2016 απο τα υγρα στικ που εχω αυτην την στιγμη βγαζω το νο3 10 κ το νο2 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 9 Ιανουαρίου 2016 Author #32 Share 9 Ιανουαρίου 2016 νο4 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 9 Ιανουαρίου 2016 Author #33 Share 9 Ιανουαρίου 2016 νητρικα χρειαζετε να εχω για τα φυτα αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Ιανουαρίου 2016 #34 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Νιτρικα αρκει να ειναι πάνω απο 0, απο εκει και πέρα όσο λιγοτερα τοσο καλύτερα. Κάνε μια αλλαγή νερού , θερμοκρασία νερού ίδια με του ενυδρείου, μετα βαζεις αλατι στο εενυδρείο , 30γρ/10 λιτρα , το διαλυεις παρα πολύ καλα και το βάζεις στο ενυδρείο, μεχρι να δεις βερλτίωσει θα βάζεις την ίδια αναλογια αλατι και στο νερό της αλλαγής, στις αλλαγες το αλάτι θα το βάζεις στο βαρέλι/κουβα που θα κανεις την αλλαγή, και όχι μετα την αλλαγη στο ενυδρείο. Το νερο της αλλαγης πρέπει παντα να ειναι το ίδιο με του ενυδρείου και να μην υπάρχουν αποτομες μεταβολες. Τα ψαρια στο ενυδρειο με αυτη την αναλογια αλατι μπορουν να μεινουν μεχρι και ενα μήνα. Μετα τη θεραπεια το αλατι το βγαζεις σταδιακα, ή στο νερο της αλλαγης βάζεις όλο και λιγοτερο αλατι, ή αρχιζεις καθημερινες μικρες αλλαγες (10%) με νερο χωρις αλατι, αυτο για καμια 10αρια ημερες, αν το αφαιρεσεις απότομα τα ψαρια θα παθουν οσμωτικο σοκ και θα πεθανουν. Το παρακολουθεις και μας λες. Για τεστ αν μπορεις παιρνεις API, αρχικα ειναι ακριβα , αλλα μακροπροθεμσα ερχονται πιο οικονομικα, και ειναι απο τα πιο αξιοπιστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 10 Ιανουαρίου 2016 Author #35 Share 10 Ιανουαρίου 2016 takis_gtσε ευχαριστω για τις εμποιρες πληροφοριες σου να εισαι καλα..!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nydreio28 10 Ιανουαρίου 2016 Author #36 Share 10 Ιανουαρίου 2016 takis_gtσε ευχαριστω για τις εμποιρες πληροφοριες σου να εισαι καλα..!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος