Jump to content

Αρχη

Recommended Posts

Θα ακούσεις και τις δύο απόψεις. Ότι κατά την διάρκεια του στρωσίματος δεν κάνουμε αλλαγές μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος και ότι οι αλλαγές κάνουν καλό και ίσως επιταχύνουν λίγο τη διαδικασία.

Προσωπικά δεν έκανα αλλαγές μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Μηδέν αμμωνία και νιτρώδη και μετρήσιμα νιτρικά.

• 1 month later...

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια εδω στο φορουμ που με βοηθησανε με το ενυδρειο.Μετα απο δυο μηνες χρησης δεν υπηρξε θεμα κανενα προβλημα ουτε με μετρησεις ουτε με αλγες απωλειες ουτε τιποτα.θελω να ρωτησω τωρα μετα απο δυο μηνες που τρεχει το ενυδρειο μπορω πλεον να βαλω μερικες γαριδες η να περιμενω κανα μηνα ακομα για σιγουρια??

Κανε υπομονη ενα μηνα

Τωρα στο ενυδρειο εχω 4 πλατυ ολα θηλυκα και μερικα φυτα egeria desna,κερατοφυλλο και 2 ανουμπιες.εχω ph 7,6.1ον πειραζει που ειναι ολα θηλυκα τα πλατυ η πρεπει να βαλω και ενα αρσενικο?Αμα γινεται να το αποφυγω γιατι δεν θελω να γεμισω απο γεννες και να μην εχω τη να τα κανω.2ον μππρω να βαλω κατι αλλο σε αυτα τα λιτρα απο ψαρια με τις ιδιες απαιτησεις?

Έγινε επεξεργασία - Giorgos_61844

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...