Sturm 14 Ιανουαρίου 2016 #76 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Μεχρι το πλαστικο και λιγο παραπανω. Ολο μεσα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #77 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Και το συστημα φιλτρου θα δουλευει σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Ιανουαρίου 2016 #78 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Και το συστημα φιλτρου θα δουλευει σωστα? Γιατί να μην δουλεύει, τα ενυδρεία δεν φτιάχνονται για να είναι γεμισμένα μέχρι τη μέση. Γεμισέ το και μην αγχώνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #79 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Σημερα εχει αδειασμα για αρχη να μπει υπωστρωμα και διακοσμηση και να ξεκινησω μεχρι την δευτερα να εχω βαλει κανενα ψαρακι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιανουαρίου 2016 #80 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Σημερα εχει αδειασμα για αρχη να μπει υπωστρωμα και διακοσμηση και να ξεκινησω μεχρι την δευτερα να εχω βαλει κανενα ψαρακι Βιαζεσαι παρα πολυ φιλε μου... Με τι τροπο θα στρωσεις το φιλτρο? Εχει διαδικασια,δεν γεμιζουμε νερο και ριχνουμε ψαρια. Τεστ για αμμωνια,νο2 και νο3 εχεις παρει? Εχεις διαβασει για το στρωσιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Ιανουαρίου 2016 #81 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Το στρώσιμο πως θα γίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #82 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι φιλε μου μαζι τα λεγαμε σε αυτο το θεμα πως θα γινει το στρωσιμο και εσυ μου ειπες να βαλω ψαρια μεσα αμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 14 Ιανουαρίου 2016 #83 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Μπερδεύτηκα με άλλο παιδί μου τα λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #84 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Και εγω τωρα μπερδευτηκα με αυτο που μου ειπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιανουαρίου 2016 #85 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα,αν παρεις τα βακτηρια της sera θα πρεπει μετα απο 24 ωρες να μπουν τα πρωτα ψαρια αλλα θελει προσοχη στο ταισμα και θα πρεπει να μετρας συνεχεια αμμωνια,νο2 και νο3. Τι ψαρια θες να βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #86 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Μαζι μιλησαμε και σου ειπα οτι θα παρω σχεδον ολο το βιολογικο υλικο και νερο απο μια αλαγη γνωστου μου εσενα συμβουλευτικα και ποια τεστ να παρω και ακουσα και τις προτασεις σου για τα ψαρια γιατι απο οτι βλεπω ξερεις πολλα πραγματα.μια ερωτηση να σου κανω ποσα ψαρια να παρω για αρχη σε ποσοστο δηλαδη το ενυδρειο μου χωραει 4 ψαρια τοσα θα μπουν μετα το τελος του στρωσιματος τωρα ποσα να παρω 1?2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιανουαρίου 2016 #87 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι ενταξει μπερδευτικα με αλλον Αν παρεις βιολογικο υλικο και νερο απο αλλο ενυδρειο θα εισαι οκ,αρκει το ενυδρειο που θα παρεις το μπολι να λειτουργει πανω απο 1 χρονο. Θα βαλεις το μπολι και την επομενη μερα θα βαλεις 3-4 ψαρακια τα οποια και δεν θα ταισεις καθολου για 2-3 μερες και ενδιαμεσα θα κανεις μετρησεις.Αν δεις περιεργες μετρησεις θα κανεις αλλαγη νερου. Αν ολες οι μετρησεις σου εινα καλες,μετα τις 3 μερες θα ταιζεις απο 1 φορα την ημερα και λιγο. Μετα απο 1 εβδομαδα και αφου οι μετρησεις σου ειναι καλες,θα βαλεις αλλα 3 ψαρακια και θα ακολουθησεις το ιδιο. Μετα απο αλλη 1 εβδομαδα θα βαλεις αλλα 3 ψαρια και εισαι κομπλε. Συνολο 10 cherry bards στα 60 λιτρα. Αναμεσα σε ολες αυτες τις μερες θα κανεις μετρησεις για να βλεπεις πως παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #88 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Μια ερωτηση τα γκαπυ σε αυτα τα λιτρα ειναι απαγορευτικα?συγνωμη αν γινομαι κουραστικος απλα θελω να τα ξερω ολα πριν αρχισω γιατι αμα μπουνε ψαρακια μεσα δεν υπαρχει γυρισμος και για αυτο θελω να μπουνε σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιανουαρίου 2016 #89 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι απαγορευτικα αλλα σε 60 λιτρα μπορεις να βαλεις ενα χαρεμι,ομως σε λιγο καιρο θα πηξεις στις γεννες,δεν θα ξερεις τι κανεις τα ψαρακια και θα εχεις προβλημα υπερπληθυσμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #90 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Το ξερω αλλα για αυτα ξεκινησα και ασχοληθηκα με τα ενυδρεια για τα γκαπυ και κατι κιχλιδες κιτρινες δεν θυμαμαι ονομα και μου αρεσουν πολλη για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 14 Ιανουαρίου 2016 Author #91 Share 14 Ιανουαρίου 2016 Για 50x30 φτανουν 10 κιλα χαλικι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 15 Ιανουαρίου 2016 Author #92 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Μππρω να βαλω τον θερμοστατη κοντα στο φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammy 15 Ιανουαρίου 2016 #93 Share 15 Ιανουαρίου 2016 φιλε το ενυδρειο σου ειναι ολοιδιο με το δικο μου σε πιο μεγαλο μεγεθος. θυμασαι ποσο το πηρες? θερμομετρο αγορασες? το θερμομετρο μην το βαλεις πολυ κοντα στον θερμοστατη. το σωληνακι που ρωταγες τι κανει , αυτο που εχει η αντλια απο πανω της , ειναι για να τραβαει αερα κ να πεταει φυσαλιδες , αν θες το ταπωνεις κ σταματανε οι φυσαλιδες. βγαλε μια φωτο με τα λεντακια αναμενα να το θαυμασουμε . επισης προσεξε να μην φτανει το κατω κατω που ρουφαει η αντλια κ μπαινει μεσα στην αμμο . αν χρειαστει κοψε λιγο την διαφανη σωληνα κ κοντυνε το. καλη αρχη ευχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 15 Ιανουαρίου 2016 Author #94 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Χωρις θερμοστατη το πηρα 51.99.το σωληνακι το κραταω γιατι μου αρεσει οπτικα απο την στιγμη που δεν κανει κακο.σημερα πηρα υποστρωμα θερμομετρο τεστ και αντιχλωριο τωρα ειναι αδειο.τα λεντ κανει που ειναι διαφορα χρωματα η θελουν αλαγη.και επειδη ειπες οτι εχεις το ιδιο τα δεκα κιλα χαλικι φτανουν για πατο?.και αμα μπορεις απαντα μου λιγο κανει ο θερμοστατης στην ιδια μερια με το φιλτρο 5-6 εκατοστα αποσταση.τωρα αμα θελεις να το βγαλω φωτο αδειο πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 15 Ιανουαρίου 2016 Author #95 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Βασικα εχω αυτη απο προχθες που το δοκιμασα για διαρροες(μεσα στο σπιτι λογο εξυπναδας)ευτηχως ολα πηγαν καλα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammy 16 Ιανουαρίου 2016 #96 Share 16 Ιανουαρίου 2016 κοιτα εγω τον θερμοστατη τον εβαλα στην αλλη γωνια ωστε να βγαινει κ το καλωδιο του απο τις θεσεις που εχει το καπακι. (προσοχη μην τον βαλεις να δουλεψει χωρις να ειναι μεσα στο νερο γιατι θα σπασει το γυαλι του) δεν ξερω αν εχει θεμα να μπει εκει που λες , δεν νομιζω να ειναι προβλημα. και εγω αρχαριος ειμαι . χαλικι πρεπει να βαλεις τοσο ωστε να ειναι 5 εκατοστα περιπου . το πλενουμε πολυ καλα πριν μπει μεσα. βαλτο μεσα πριν γεμισεις το ενυδρειο κ δωσε το σχημα που θελεις στο βυθο. τι ψαρια θα βαλεις τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 16 Ιανουαρίου 2016 Author #97 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο πολλες προτασεις αποφασησα ενα χαρεμι γκαπυ και αργοτερα καποιες γαριδες red cherry με 2-3 σαλιγκαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 16 Ιανουαρίου 2016 #98 Share 16 Ιανουαρίου 2016 και αμα μπορεις απαντα μου λιγο κανει ο θερμοστατης στην ιδια μερια με το φιλτρο 5-6 εκατοστα αποσταση.τωρα αμα θελεις να το βγαλω φωτο αδειο πες μου Ναι κανει.ειναι καλυτερα εκει για να διαχεεται η θερμοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 16 Ιανουαρίου 2016 Author #99 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Ιανουαρίου 2016 #100 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Το φως ειναι μπλε? Τι λαμπα εχει και ποσα κελβιν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος