Jump to content

Αρχη

Recommended Posts

Το ελπιζω τα γκαπακια ειναι ζωηρα χθες ηταν ποιο πολυ στο πατο σημερα το αρσενικο βγαινει και στην επιφανεια για λιγο και γενικα πηγαινει βολτα και απο οτι βλεπω παει μπροστα απο την αεραντλια και παει κοντρα στο ρευμα που δημιουργει η αντλια

Ειπα να μη ταισει γιατι ακομα η βιολογια δεν ειναι πολυ δυνατη,πρεπει να ειναι προσεκτικος τις πρωτες μερες για να μην ανεβει καμια αμμωνια απο την τροφη.

• Like 2

Ξεχασα να πω πως αγορα αυτα τα φυτα και τα περιμενω ειναι καλα για εναν αρχαριο?Egeria densa,ceratophyllum demersum,bacopa australis,Hygrophila Difformis

Ξεχασα να πω πως αγορα αυτα τα φυτα και τα περιμενω ειναι καλα για εναν αρχαριο?Egeria densa,ceratophyllum demersum,bacopa australis,Hygrophila Difformis

Τα φυτά είναι από τα λεγόμενα εύκολα, αρκεί να υπάρχει ο απαραίτητος φωτισμός.

5 ημερα 1 ταισμα χθες προσεκτικα οι τιμες ειναι σταθερες αμωνια και no2 στο 0 και no3 10.περιμενω μια ριζα απο βδομαδα.θελω να βαλω 2 ανουμπιες ακομα nana. Καλα δεν θα ειναι?

post-61882-0-03990700-1453475952_thumb.jpeg

post-61882-0-49577700-1453475999_thumb.jpeg

Απο τη φωτογραφια μπορει να καταλαβει καποιος τη σαλιγκαρι ειναι?

Physa fontinalis.

Δεν πρόκειται να κάνουν κακό πουθενά.

Τώρα εαν γίνουν πάρα πολλά, ίσως να σου δημιουργήσουν πρόβλημα αισθητικό. :)

Δεν μου φαινεται και πολυ σωστος ο φωτισμος,τον βλεπω πολυ μπλε και ισως εχεις θεμα με αλγες.

Στο είπε και ο rastafarian στο είπα και εγώ.Θα μπλέξεις με τον μπλε φωτισμό......

Έγινε επεξεργασία - AgMa

Στο είπε και ο rastafarian στο είπα και εγώ.Θα μπλέξεις με τον μπλε φωτισμό......

Συμφωνώ απόλυτα.

Με τον μπλε φωτισμό είναι απλά θέμα χρόνου, να ανοίξεις καινούργιο θέμα στην κατηγορία με τις άλγες. :)

Μετα απο μια βδομαδα με φυσιολογικες μετρησεις.4 μερες αρχη χωρις ταισμα και απο κει και μετα 2 ταισματα καθε μερα πιστευω ειναι ολα ενταξει μεχρι εδω.θελω να ρωτησω τα υπολοιπα ψαρακια ποτε πρεπει να μπουν?

Καλο ειναι να πας ετσι με αυτη την ιχθυοφορτιση μεχρι να γινει ο κυκλος.

Και μετα σιγα σιγα προσθετεις.

Υπολογιζε καμια 25αρια μερες ακομα.

Αμα βγαλω τα γκαπυ και βαλω 2 πλατυ μεσα θα υπαρχουνε θεματα με το στρωσιμο???

Έγινε επεξεργασία - SOTIRIS

Αμα βγαλω τα γκαπυ και βαλω 2 πλατυ μεσα θα υπαρχουνε θεματα με το στρωσιμο???

Γιατί δεν περιμένεις να ολοκληρωθεί το στρώσιμο, και μετά να επιλέξεις σωστά την ψαροσύνθεσή σου?

Κανονικα,πρωτα επιλεγουμε με τι ψαρια θα ασχοληθουμε και μετα κανουμε τις ενεργειες μας..

Εγω με ζωοτοκα θελω να ασχοληθω με πανω απο ενα ειδος σε 60 λιτρο απο οτι εχω καταλαβει θα γινει το χαος πιστευω απλα νομιζα οτι και τα πλατυ θελουν πανω απο ενα μετρο ενυδρειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...