giannispopi 5 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2016 παιδες, ειμαι στο οριο να σταματησω το χομπυ.... πριν 3 μερες κολλησα ικ στο γλυκο μου ενυδρειο που εδω και 5 χρονια δεν ειχα τιποτα ποτε.... σημερα ειδα το ενα κλοουνακι μου να εχει κατι σαν πληγη με βαμβακι.... και εδω ερχομαι και λεω μηπως κατι παιζει με το νερο της βρυσης μου... δεν γινεται μεσα σε 3 μερες να κολησουν αρρωστια και τα δυο ενυδρεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 5 Ιανουαρίου 2016 Author #2 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 5 Ιανουαρίου 2016 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Οι ασθένειες του γλυκου απο του αλμυρου είναι διαφορετικές (διαφορετικοί παθογόνοι οργανισμοί). όσμωση χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 5 Ιανουαρίου 2016 Author #4 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Οι ασθένειες του γλυκου απο του αλμυρου είναι διαφορετικές (διαφορετικοί παθογόνοι οργανισμοί). όσμωση χρησιμοποιείς? εχω αλλα την τελευταια αλλαγη την εκανα με νερο βρυσης γιατι την εχω δωσει στον αδερφο μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 5 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Τρωει το κλοουνακι? Εχει ορεξη η στεκεται στην επιφανεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 6 Ιανουαρίου 2016 Author #6 Share 6 Ιανουαρίου 2016 Τρώει αλλά χτες το παρατήρησα. Οπότε αν είναι ακόμα αρχή δεν έχει πέσει ο οργανισμός του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος