G.Spiros 5 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας,θα κατασκευάσω ενυδρείο με διαστάσεις 105×36×55 (Μ×Π×Υ). Αυτό που θέλω να ρωτήσω.Είναι ιδανικό πάχος τζαμιού 0,6 εκ. και θα χρειαστούν κόντρες σε αυτές τις διαστάσεις...;Αν ναι μπορώ να τις καταργήσω βάζοντας πάχος γυαλιών 1 εκ.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Τα 6mm είναι πολύ λίγο!!Θα σου συνιστούσα να βάλεις τουλάχιστον 10άρι που και πάλι λόγο ύψους μια μικρή κοιλιά θα την κάνει. . . Το πλάτος γιατί το κάνεις τόσο μικρό ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Spiros 5 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2016 (edited) Στο σημείο που θα τοποθετηθεί η γυάλα έχει πλάτος 36 εκ.είναι πάγκος-χώρισμα,κουζίνας-τραπεζαρίας... Έχεις δίκιο 10 άρι θα είναι... Και από κόντρες τελικά; Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2016 - G.Spiros Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2016 και πάλι με επιφύλαξη το 10άρι γιατί έχεις πολύ ύψος . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Spiros 5 Ιανουαρίου 2016 Author #5 Share 5 Ιανουαρίου 2016 (edited) Και συν κόντρες ή όχι...αν πάω μετά σε πιο παχύ θα έχω βάρος και αλλοίωση της εικόνας μέσα... Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2016 - G.Spiros Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Δεκτό για το βάρος αλλά για την αλλοίωση έχω τις αμφιβολίες μου Μην βάλεις κόντρες και το βλέπεις.Άλλωστε πριν το βάλεις στην θέση του θα το γεμίσεις κάπου έξω. Αν σου κάνει κοιλιά βάζεις μόνο στις δυο μεγάλες πλευρές Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Spiros 5 Ιανουαρίου 2016 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Οκ,ευχαριστώ για τη συμβουλή... εάν έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα πριν ξεκινήσω δεκτή...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2016 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Αν θες ρίξε και μια ματιά http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Ιανουαρίου 2016 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2016 (edited) 8αρι με κοντρες, 10αρι χωρις Βαλε 8αρι με κοντρες αν δεν προοριζεται για rimless reef(που δεν κανει λογω πλατους) Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2016 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 5 Ιανουαρίου 2016 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Το δικό μου είναι 1,10Μ Χ 45Υ Χ 33Π με 10αρι χωρίς κόντρες, ειναι 10 πόντους πιο κοντο απο αυτο που θες εσυ αλλα δεν υπάρχει ιχνος κοιλιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Spiros 6 Ιανουαρίου 2016 Author #11 Share 6 Ιανουαρίου 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλους σας...θα ανεβάσω και φωτογραφίες... Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2016 - G.Spiros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος