Jump to content

θαλασσινο γαριδαδικο

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!

Εχει φτιαξει ποτε κανει σας θαλασσινο γαριδαδικο?

Κατα ποσο ειναι εφικτο?

Τι οργανισμοι (γαριδες ασπονδυλα γενικα) μπορουν να συνυπαρξουν?

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Δεν ξέρω αν εχει φτιάξει κάποιος, αλλα δεν βλέπω κάποιον λόγο να μην μπορεί  να υπάρξει ενα τέτοιο πρότζεκτ. 

Υπαρχουν διαφορα ασπόνδυλα που μπορουν να συνυπάρξουν σε ενα reef (τα περισσότερα). Υπαρχει και ενα πολυ ωραιο ειδος που ζει σε κοπαδι sexy shrimp λέγεται. Τωρα για περισσότερες λεπτομέρειες πες μας εσυ ποια ασπονδυλα σου αρεσουν να φιλοξενείς να σου πουμε αν γινεται. Παντως οι πιο γνωστοι θηρευτές των ασπόνδυλων ειναι καποια ψαρια, οποτε αν εχεις στο μυαλο σου μονο γαριδαδικο πιστευω θα υπάρχουν πολλες επιλογές.

Εχω ενα 20 αρι hailea με 1.5 κιλο βραχο 2 ερημιτες 2 σαλιγκαρακια και μια cleaner.

Δεν θελω να βαλω ψαρακι γτ ειναι πολυ λιγα τα λιτρα.

Επισης το ενυδρειο ειναι bare bottom.

Μου αρεσει η ιδεα με τις sexy shirmp!!!

Μου αρεσουν πολυ επισης οι αρλεκινοι!!! Αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να επιβιωσουν αν δεν τρωνε αστερινες το ιδιο και για τις pepermint που τρωνε απταισιες!!!

Οι πεπερμιντ τρωνε και αλλες τρωφες, ζωικες, οπως κατεψηγμενη mysis και οι δικες μου τρωνε και pellet που ριχνω στα ψαρια, οι harlequin δυστυχως θελουν αστεριες για να ζησουν, κάποιοι αγοράζουν αστεριες μονο γι αυτο τον λογο, πραγμα που εγω προσωπικά το βρισκω πολυ ακριβο σπορ, και δεν μου αρεσει κι ολας να αγοραζω οργανισμους τοσο ομορφους για να τους βλεπω να γινονται τροφη.

• Like 1

sexy shrimps με τα χιλια!!

Στο ειπα και στο αλλο θεμα που ανοιξες

μπορει να ειναι μικρες αλλα ειναι πανεμορφες

Και εγω θα σου ελεγα να εβαζες και καμια mini max anemone

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...