Jump to content

Κανε μια καλη πραξη!

Recommended Posts

Μακαρι ολοι μας να σκεφτομασταν οπως εσυ φιλε μου!!

Να εισαι παντα καλα!!

Εκπληκτικο αυτο που εκανες,κ ο τροπος που το εκανες!Μπραβο!

Και ομως υπαρχουν ακομη και σημερα Ανθρωποι! Πολλα μπραβο!

Χριστόφορε, είμαι από εκείνους που τέτοιες πράξεις κάνω συχνά. Μάλιστα όταν έχω καιρό να κάνω κάτι ώστε νο βοηθήσω κάποιον, ψάχνω για να κάνω κάτι. Έχω βοηθήσει πολύ κόσμο με διάφορους τρόπους αλλά ξέρεις κάτι ρε Φόρη; Είμαστε λίγοι ρε αλάνι μου. Χθες πήγα στη Βασιλιτσα για σκι. Είχα ένα άσχημο ατύχημα με τον μικρό μου γιο όταν τον έκανα βόλτα με το έλκηθρο. Το πόδι μου γύρισε πολύ άσχημα και βίαια και έπαθα ζημιά στον έσω μηνισκο. Βρισκόμουν στο χιόνι να σφαδάζω από τους πόνους ενώ ο μικρός μου (4 ετών) έκλαιγε γιατί φοβήθηκε τόσο από την πτώση αλλά και επειδή έβλεπε έμενα σε αυτή την κατάσταση. Δίπλα μας υπήρχε πολύς κόσμος γιατί έγινε στο τέλος της πίστας το ατύχημα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ήρθε να με βοηθησει να σηκωθώ αφού έκανα απέλπιδες προσπάθειες να το πετύχω μόνος μου. Μάλιστα κάποιου του φάνηκε αστείο το σκηνικό και γελουσε και τελικά ήρθε γυναίκα μου που με είδε μέσα από την καφετέρια. Πολύ "ανθρωπιά" κάνει εκεί έξω ρε μάγκα. Εγώ κι εσύ και όσοι σκεφτόμαστε λίγο πιο συναισθηματικά ή ανθρώπινα ας συνεχίσουμε έτσι όπως οι γονείς ή η ζωή μας έχουν μάθει όμως. Μπράβο παιδαρε!

• Like 3

Σας ευχαριστω ολους σας για τα λογια σας και ευχομαι και εσεις οπως και εγω να επηρεαστειτε θετικα και ο καθενας σας με τον τροπο του να βοηθησει καποιον!

Χριστόφορε, είμαι από εκείνους που τέτοιες πράξεις κάνω συχνά. Μάλιστα όταν έχω καιρό να κάνω κάτι ώστε νο βοηθήσω κάποιον, ψάχνω για να κάνω κάτι. Έχω βοηθήσει πολύ κόσμο με διάφορους τρόπους αλλά ξέρεις κάτι ρε Φόρη; Είμαστε λίγοι ρε αλάνι μου. Χθες πήγα στη Βασιλιτσα για σκι. Είχα ένα άσχημο ατύχημα με τον μικρό μου γιο όταν τον έκανα βόλτα με το έλκηθρο. Το πόδι μου γύρισε πολύ άσχημα και βίαια και έπαθα ζημιά στον έσω μηνισκο. Βρισκόμουν στο χιόνι να σφαδάζω από τους πόνους ενώ ο μικρός μου (4 ετών) έκλαιγε γιατί φοβήθηκε τόσο από την πτώση αλλά και επειδή έβλεπε έμενα σε αυτή την κατάσταση. Δίπλα μας υπήρχε πολύς κόσμος γιατί έγινε στο τέλος της πίστας το ατύχημα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ήρθε να με βοηθησει να σηκωθώ αφού έκανα απέλπιδες προσπάθειες να το πετύχω μόνος μου. Μάλιστα κάποιου του φάνηκε αστείο το σκηνικό και γελουσε και τελικά ήρθε γυναίκα μου που με είδε μέσα από την καφετέρια. Πολύ "ανθρωπιά" κάνει εκεί έξω ρε μάγκα. Εγώ κι εσύ και όσοι σκεφτόμαστε λίγο πιο συναισθηματικά ή ανθρώπινα ας συνεχίσουμε έτσι όπως οι γονείς ή η ζωή μας έχουν μάθει όμως. Μπράβο παιδαρε!

Παναγιωτη καταρχην περαστικα φιλε μου (θα τα πουμε σε πμ)Δυστηχως ναι υπαρχουν ατομα που δεν νοιαζονται για τον συνανθρωπο τους ακομα και οταν οπως ειπες σφαδαζουν στον πονο!!!Εμεις θα συνεχισουμε να κανουμε αυτο που μας κανει να νιωθουμε καλα!

Γιατι προσωπικα σαν Χριστοφορος δεν θα μπορεσω να κοιταξω στην ματια την γιαγια μου ενω εχω δει μια γρια κυρια να χρειαζεται βοηθεια και να μην της την παρεχω...

Δεν θα μπορεσω στο μελλον να κοιταξω στα ματια τα παιδια μου και να ξερω οτι καποιο παιδακι που μπορω χωρις κοπο να βοηθησω δεν το βοηθησα...

Οπως θα ηθελα καποιον να με σηκωσει οταν πεσω ετσι θελω να βοηθησω αυτον που επεσε!!

• Like 1

πολλά πράβο,αλλά διαφωνώ στο να λέμε όταν κάνουμε καλές πράξεις....οταν κάνουμε μια καλή πράξη έχουμε τον θεό δίπλα μας,αλλά αμα παμε και γράφουμε δημοσίως οτι κανουμε καλές πράξεις ο θεος βλέπει οτι δεν υπάρχει ταπείνωση....

• Like 4

πολλά πράβο,αλλά διαφωνώ στο να λέμε όταν κάνουμε καλές πράξεις....οταν κάνουμε μια καλή πράξη έχουμε τον θεό δίπλα μας,αλλά αμα παμε και γράφουμε δημοσίως οτι κανουμε καλές πράξεις ο θεος βλέπει οτι δεν υπάρχει ταπείνωση....

Συμφωνω απολυτα σε αυτο φιλε μου!δεν το εκανα ομως για να ακουσω 5-10-100 μπραβο....το εκανα για ευαισθητοποιησω και αλλους!Οπως το ειδα στον ιντερνετ σκεφτηκα να το αναφερω..Οπως μου κινησε το ενδιαφερον ευχομαι και σε αλλους να κανει το ιδιο!

• Like 2

JUST RESPECT :bow: :bow: :bow:

Thanks boy, μ'έκανες να κλάψω... :bigemo_harabe_net-99:

• Like 1

Φιλαράκι 1000 φορές να εχω 10 μη ταπεινούς που κάνουν καλές πράξεις παρά 100 ταπεινούς που δίνουν 1ευρω σε έναν ζητιάνο μια φορά το χρονο και κατα τα αλλα ειναι της εκκλησίας

Επίσης ο φίλος εδώ το είπε ως παρότρυνση για τους άλλους οπότε η επισήμανση σου ειναι το λιγότερο άκυρη αν όχι επικίνδυνη...

Sent from my iPad using Tapatalk

Οχι οτι κατακρινω τον φιλο Scarface αλλα εχω ακριβως την ιδια αποψη με τον φιλο jim.

Send from the heart of the Amazonas

Οχι οτι κατακρινω τον φιλο Scarface αλλα εχω ακριβως την ιδια αποψη με τον φιλο jim.

Δυστηχως καποιοι με παρεξηγησαν...

Δεν ανεβασα αυτο την πραξη που εκανα ωστε να ακουσω μπραβο η κατι τετοιο....το ανεφερα και πιο πανω.

Το ειδα στο ιντερνετ και με επηρεασε...Γιαυτο λοιπον ανεβασα την δικη μου μερια ωστε να επηρεασω θετικα και αλλους...Συγνωμη αλλα οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι το λιγοτερο καχυποπτος...

Φιλικα Χριστοφορος...

Ρε συ γιαυτο ειπα οτι δεν σε κατακρινω. Απλα η αποψη για ταπεινοφροσυνη με βρισκει απολυτα συμφωνο και δεν αναφερομαι σε σενα.

Εννοουσες γενικα για την ταπεινοφροσυνη δηλαδη.Ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα λοιπον  :jig: Αλλιως το καταλαβα και συγνωμη γιαυτο Θοδωρη!

Έγινε επεξεργασία - ScarFace

Εννοουσες γενικα για την ταπεινοφροσυνη δηλαδη.Ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα λοιπον :jig: Αλλιως το καταλαβα και συγνωμη γιαυτο Θοδωρη!

Χριστοφορε, σε ξερω τοσο καιρο απο δω μεσα. Αν σε παρεξηγησω τωρα κατι κανουμε λαθος. :)

Χριστοφορε, σε ξερω τοσο καιρο απο δω μεσα. Αν σε παρεξηγησω τωρα κατι κανουμε λαθος. :)

Ακριβως αυτο :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...