argy1 7 Ιανουαρίου 2016 #51 Share 7 Ιανουαρίου 2016 (edited) Απο την στιγμη που εχεις καλα αποτελεσματα εγω θα συνεχιζα οπως ειμαι,με υψηλη θερμοκρασια. Συνταγη που πετυχαινει δεν βρισκω λογο να την αλλαξεις Και αν ολα πανε καλα και σε δεκα ημερες επανελθουν ολα αγοραζεις και μια κρυπτοκορινα. Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2016 - argy1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Ιανουαρίου 2016 #52 Share 7 Ιανουαρίου 2016 να εχεις 30-31 βαθμους τη θερμοκρασια, επιταχυνει το χρονο ζωης του βακτηριδιου και το σκοτωνει σε λιγες μερες για σιγουρια και πιο γρηγορα αποτελεσματα ωστε να μη χασεις αλλα ψαρια χρησιμοποιησε το φαρμακο για το ικ που πηρες συμφωνα με τις οδηγιες χρησης του Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Ιανουαρίου 2016 #53 Share 7 Ιανουαρίου 2016 τι λετε να κανω συνδιαστικη θεραπεια?? το σκαλαρακι εκει που ειχε φτασει ηταν επιφοβο ...οτι και να κανεις μην ριξεις θερμοκρασια και μην σταματησεις τωρα την θεραπεια με το αλατι...κρυπτοκορινα ελα να σου κοψω εγω οσο μεγαλη θες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 8 Ιανουαρίου 2016 Author #54 Share 8 Ιανουαρίου 2016 το σκαλαρακι εκει που ειχε φτασει ηταν επιφοβο ...οτι και να κανεις μην ριξεις θερμοκρασια και μην σταματησεις τωρα την θεραπεια με το αλατι...κρυπτοκορινα ελα να σου κοψω εγω οσο μεγαλη θες ...ok συνεχίζω όπως έχει. Θα το θυμάμαι αυτό με την κρυπτοκορινα. ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 8 Ιανουαρίου 2016 #55 Share 8 Ιανουαρίου 2016 να εχεις 30-31 βαθμους τη θερμοκρασια, επιταχυνει το χρονο ζωης του βακτηριδιου και το σκοτωνει σε λιγες μερες για σιγουρια και πιο γρηγορα αποτελεσματα ωστε να μη χασεις αλλα ψαρια χρησιμοποιησε το φαρμακο για το ικ που πηρες συμφωνα με τις οδηγιες χρησης του 1. Είναι βακτήριο το ΙΚ; 2. Είναι σωστό αυτό που έγραψες... ότι... επιταχύνει τον κύκλο ζωής του.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Ιανουαρίου 2016 #56 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Το Σκαλάρι δεν είχε Ick . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2016 #57 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Το Σκαλάρι δεν είχε Ick .Που εισαι ρε συ Σταματη; ελα να βοηθησεις λιγο. Τι ειχε το ζωντανο;Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Ιανουαρίου 2016 #58 Share 10 Ιανουαρίου 2016 1. Είναι βακτήριο το ΙΚ; 2. Είναι σωστό αυτό που έγραψες... ότι... επιταχύνει τον κύκλο ζωής του.- πρωτόζωο με συγχωρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Ιανουαρίου 2016 #59 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Σταματη φανταζομαι οτι εννοεις οτι δεν ειχε μονο ick...η οτι δεν πεθανε απο ick...βασισμενος στις κοκκινιλες που ειχε κατω και κοντα στα πτερυγια...εγω (αν εννοεις αυτα τα σημαδια) φανταστηκα οτι ηταν παιχνιδι του φωτισμου(μαλλον ο φιλος μας φοραει λαμπες ενυδρειακες θαλασσινου η κατι αντιστοιχο σε φωτισμο) γιατι τα ψαρι εχει χρωματα οπως πρασινο-μπλε-κοκκινο και κιτρινο φωσφοριζε που αποκλειεται να υπαρχουν σε σκαλαρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 11 Ιανουαρίου 2016 Author #60 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Όχι ρε φίλε. Κανονικές λάμπες για φυτεμένο έχω. Απλά οι φωτό είναι χάλια γιατί είναι από κινητό. Τι είχε δηλαδή το σκαλάρι. ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 11 Ιανουαρίου 2016 Author #61 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Το Σκαλάρι δεν είχε Ick . ετσι ρε Σταματη πετας μια κουβεντα και εξαφανιζεσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Ιανουαρίου 2016 #62 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Φανταζομαι οτι ο Σταμτης μιλαει για oodinium αλλα καλυτερα ας περιμενουμε να μας πει ο ιδιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Ιανουαρίου 2016 #63 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Φανταζομαι οτι ο Σταμτης μιλαει για oodinium αλλα καλυτερα ας περιμενουμε να μας πει ο ιδιος. θα ειχαν πεθανει σχεδον ολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Ιανουαρίου 2016 #64 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Όχι ρε φίλε. Κανονικές λάμπες για φυτεμένο έχω. Απλά οι φωτό είναι χάλια γιατί είναι από κινητό. Τι είχε δηλαδή το σκαλάρι. ;; Ναι δεν ξερω ακριβως αλλα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 11 Ιανουαρίου 2016 Author #65 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι δεν ξερω ακριβως αλλα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.... ειμαι καλιτεχνης φωτογραφος και εχω και καλιτεχνικο κινητο, γιαυτο ηταν ετσι οι φωτο.... τωρα εγω πως προχωραω γιατι μπερδευτηκα... συνεχιζω με ψηλη θερμοκρασια??? τα υπολοιπα ψαρια παντος ειναι μια χαρα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Ιανουαρίου 2016 #66 Share 11 Ιανουαρίου 2016 (edited) ειμαι καλιτεχνης φωτογραφος και εχω και καλιτεχνικο κινητο, γιαυτο ηταν ετσι οι φωτο.... τωρα εγω πως προχωραω γιατι μπερδευτηκα... συνεχιζω με ψηλη θερμοκρασια??? τα υπολοιπα ψαρια παντος ειναι μια χαρα..... Aκομα και για oodinium να μιλαει ο σταματης το αλατι βοηθαει οχι βεβαια οσο ο χαλκος σε φαρμακο...το πλαγιασμα που εκανε και ο τροπος που ζηταγε οξυγονο το ψαρι θα μπορουσαν να ειναι συμπτωματα τις ασθενειας για αυτο και η αεραντλια πρεπει να δουλευει φουλ και η θερμοκρασια δεν χρειαζεται τοσο υψηλη..αυτες ειναι οι διαφορες στην θεραπεια....αλλα αφου λες οτι τα υπολοιπα ειναι καλα τοτε μαλλον δεν προκειτε για αυτην γιατι το συγκεκριμενο παρασιτο εξαπλωνεται γρηγορα... Και ακομα ενας λογος συν οτι τα ψαρια ειναι καλα τα υπολοιπα.... Παντως για να φυγει και αυτη η αμφιβολια καλο θα ηταν να μας πεις τι χρωμα ειχαν τα στιγματα στο ψαρι..λευκα η αλλο(πχ καφε η χρυσο??)... Τεσπα εγω την ιδια θα συνεχιζα σαν θεραπεια....αλλα επειδη ο σταματης ειναι πολυ πιο εμπειρος σε αυτα τα θεματα το λιγοτερο που θα εκανα σαν σταθης θα ηταν να σεβαστω την γνωμη του... Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 12 Ιανουαρίου 2016 Author #67 Share 12 Ιανουαρίου 2016 Aκομα και για oodinium να μιλαει ο σταματης το αλατι βοηθαει οχι βεβαια οσο ο χαλκος σε φαρμακο...το πλαγιασμα που εκανε και ο τροπος που ζηταγε οξυγονο το ψαρι θα μπορουσαν να ειναι συμπτωματα τις ασθενειας για αυτο και η αεραντλια πρεπει να δουλευει φουλ και η θερμοκρασια δεν χρειαζεται τοσο υψηλη..αυτες ειναι οι διαφορες στην θεραπεια....αλλα αφου λες οτι τα υπολοιπα ειναι καλα τοτε μαλλον δεν προκειτε για αυτην γιατι το συγκεκριμενο παρασιτο εξαπλωνεται γρηγορα... Και ακομα ενας λογος συν οτι τα ψαρια ειναι καλα τα υπολοιπα.... Παντως για να φυγει και αυτη η αμφιβολια καλο θα ηταν να μας πεις τι χρωμα ειχαν τα στιγματα στο ψαρι..λευκα η αλλο(πχ καφε η χρυσο??)... Τεσπα εγω την ιδια θα συνεχιζα σαν θεραπεια....αλλα επειδη ο σταματης ειναι πολυ πιο εμπειρος σε αυτα τα θεματα το λιγοτερο που θα εκανα σαν σταθης θα ηταν να σεβαστω την γνωμη του... τα στιγματα ηταν ασπρα.... ενα σαε και το σκαλαρι ειχαν αρκετα στιγματα, τα αλλα ψαρια ειχαν λιγα.... τωρα το σκαλαρι πεθανε, το σαε δεν εχει καθολου στιγματα αλλα εχει αδυνατισει... τα αλλα ψαρια ειναι μια χαρα οποτε νομιζω οτι ειμαστε κομπλε.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 12 Ιανουαρίου 2016 #68 Share 12 Ιανουαρίου 2016 Μια χαχα! Κρατα καμια ημερα ακομη την θερμοκρασια να κλεισει 10 Αρχισε να ταιζεις καλα και βιταμινες να επανελθουν πληρως ολα τα ψαρακια Και βαλε και μια καινουρια κρυπτοκορινα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 12 Ιανουαρίου 2016 Author #69 Share 12 Ιανουαρίου 2016 Μια χαχα! Κρατα καμια ημερα ακομη την θερμοκρασια να κλεισει 10 Αρχισε να ταιζεις καλα και βιταμινες να επανελθουν πληρως ολα τα ψαρακια Και βαλε και μια καινουρια κρυπτοκορινα το οτι χαλαει η κρυπτοκορινα με πειραξε αρκετα... την ειχα παρα πολυ καιρο και ηταν τουμπανο... τωρα εχει μεινει η μιση και δεν ξερω αν επανελθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 12 Ιανουαρίου 2016 #70 Share 12 Ιανουαρίου 2016 το οτι χαλαει η κρυπτοκορινα με πειραξε αρκετα... την ειχα παρα πολυ καιρο και ηταν τουμπανο... τωρα εχει μεινει η μιση και δεν ξερω αν επανελθει... αυτα τα ειπαμε!!!ελα να σου κοψω οση θες εχω μια στο μεγαλο μιση αγκαλια...αν γινει ενα τεταρτο δεν εγινε και τιποτα... .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 12 Ιανουαρίου 2016 #71 Share 12 Ιανουαρίου 2016 ετσι ακριβως οπως τα λεει ο μιχαλης....κλεισε τον κυκλο της θεραπειας(αν μπορουμε να την ονομασουμε ετσι) Μια χαχα! Κρατα καμια ημερα ακομη την θερμοκρασια να κλεισει 10 Αρχισε να ταιζεις καλα και βιταμινες να επανελθουν πληρως ολα τα ψαρακια Και βαλε και μια καινουρια κρυπτοκορινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 12 Ιανουαρίου 2016 Author #72 Share 12 Ιανουαρίου 2016 αυτα τα ειπαμε!!!ελα να σου κοψω οση θες εχω μια στο μεγαλο μιση αγκαλια...αν γινει ενα τεταρτο δεν εγινε και τιποτα... .... ευχαριστω πολυ φιλε... θα ερθω αν δεν ειμαστε πολυ μακρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος