Jump to content

Παρουσίαση κοινωνικού 110 λίτρα

kosmas

Recommended Posts

Ευχαριστω! Εχω σκοπο να το κανω.Επισης διαβασα για diy λιπασματα αλλα μου φαινεται βουνο.Τι αλλο να ξεκινησω?Εχω κιτρινισνατα,τρυπουλες,σαπισματα,και η nesaea μου πεθαινει

Ευχαριστω! Εχω σκοπο να το κανω.Επισης διαβασα για diy λιπασματα αλλα μου φαινεται βουνο.Τι αλλο να ξεκινησω?Εχω κιτρινισνατα,τρυπουλες,σαπισματα,και η nesaea μου πεθαινει

Ξεκίνα λίπανση με κανονικά και στη συνέχεια βλέπεις τι θα κάνεις γιατί το κόστος είναι εντελώς διαφορετικόμε diy λιπάσματα.

Η nesaea δεν είναι και εύκολο φυτό, θέλει καλό φωτισμό μαλακό νερό, και εννοείτε πλήρη λίπανση.

Αυτο πες μου, την πληρη λιπανση με αγοραστα για αρχη και μετα βλεπουμε.Τι να παρω και καθε ποτε να ριχνω

Εγώ χρησιμοποιώ τη σειρα της seachem, potasium, iron, trace, nitrogen, flourish στις προτεινόμενες δόσεις. Υπάρχουν βέβαια σκευάσματα και άλλων εταιρειών που μπορεί να βρει ο καθένας μας.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ρίξε μια ματιά εδώ, και καλή μελέτη :)http://www.aquazone.gr/forums/topic/99198-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82/

Ευχαριστω! το εχω διαβασει αυτο αλλα δεν εχω καταλλαβει τα προιοντα αυτα της seachem με ποια σειρα μεσα στην βδομαδα τα ριχνουμε.Ενα ειδος την ημερα Σαββατο τιποτα και Κυριακη αλλαγη + το γενικο λιπασμα?

Κοσμά βλέπω τελικά έπαιξες γερή μπάλα. Μόνο τον φωτισμό δεν άλλαξες. 

Μπράβο φιλαράκι πολύ ωραία δουλειά και καμμία σχέση με το 1ο. Και εγώ για τις πέτρες θα σου έγραφα , ήταν φορτωμένο.

Τώρα άλλο πράγμα!

Keep going!!!

Πολυ δυνατο...

Μονο τα μομπανακια με φοβιζουν οταν ειναι ξαπλωμενα για το τι 'μαζευουν' απο κατω...

Η αμμος σε μια φωτο πρασινιζει η ειναι παιχνιδι του φακου;;;

Οπως και να εχει ειναι ομορφο...

light0r ευχαριστω! Αγορασα ενα μπαλαστ εως 35w για Τ5 και μια λαμπα grolux και ψαχνω και μια απλη Τ5 28-35W σε 60 εκ. αλλα δεν εχει κανενα ηλεκτρολογιο.60εκ. εχουν μεχρι 24W. Αναγκαστικα μονο απο πετσοπ αλλα το κακο ειναι πως εχουν 10000 kelvin.Δεν ξερω ακομα τι να κανω

Σταθη ευχαριστω! Το μεγαλο μομπανι ακουμπαει κατω,εχει μεγαλο κεφαλι.Τι να το κανω?Απο κατω σκαβουν συνεχεια τα κορυ κανουν φολιτσες και καθονται.Υπαρχει προβλημα με την μπιχλα απο κατω?Να βαλω κανενα σαλιγκαρι να τρωει?

Η πρασιναδα στην αμμο ειναι επειδη περασα μια εξαρση αλγης πριν ενα μηνα και εχει ανακατευτει με τον βυθο.Τωρα ειμαι οκ

Βαλε κατω απο το μομπανακι καμμια πετρα και ακουμπατο πανω για να μην ακουμπαει κατευθειαν στο βυθο και φτιαχνονται 'νεκρες' περιοχες....

Τα σαλιγκαρακια βυθου κανουν φανταστικη δουλεια οσο ελεγχεις τον πλυθησμο τους...

Θα σε βοηθησουν..

• 2 weeks later...

Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.

Το φίλτρο που έβαλες δεν είναι μεγάλο για το ενυδρείο;

Πως πας από ροή;  Τα ψάρια δεν έχουν πρόβλημα με τη ροή του φίλτρου;

Έγινε επεξεργασία - avraamp

Οχι μια χαρα ειναι.Την εχω αρκετα ψηλα και αναταραζει την επιφανεια.Τα ψαρια δεν δειχνουν να ενοχλουνται.Ετσι κι'αλλιως ολα απο την μεση και κατω κυκλοφορουν.Δεν εχω ψαρια επιφανειας

Ολα ετοιμα ειναι,περιμενω μια λαμπα daylight που εχω παραγγηλει γιατι βρισκεται σε ελλειψη.Μολις την παρω θα τοποθετησω 2 Χ Τ5 Χ 28W και θα εχω και μια τριτη Τ8 18W σε περιπτωση που χρειαστει κατι πιο δυσκολο

Το ενυδρείο που έχεις τι μάρκα είναι; 

Θα σου χωρέσει δηλαδή 3 λάμπες το καπάκι από 2 που έχει τώρα;

Ενημέρωσε τι μετατροπή έκανες όταν την τελειώσεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Βγάλε και καμία φωτογραφία το καπάκι σου να το δω πως είναι από πάνω και από κάτω όποτε μπορέσεις.

ΥΓ: Έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται για ίδιο με το δικό μου.

Δηλαδή αυτό:

https://www.eheim.com/en_GB/products/aquariums/starter-kits/aquapro-126

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...