GIANNIS_61223 1 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια,ηθελα να ρωτησω τι εξοπλισμο θα χρειαστω περα απο σκιμμερ,φωτισμο και κυκλοφορητες για ενα ενυδριεο 297 λιτρων reef με σαμπ,και ποσα λιτρα θα πρεπει να ειναι το σαμπ.Αν εχετε να μου πριτεινετε σκιμμερ,φως,κυκλοφορια κτλ..Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Α/Ο και αφου θα γινει reef στο μέλλων θα χρειαστεις δοσομετρικη για Ca,KH, Mg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 1 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Α/Ο και αφου θα γινει reef στο μέλλων θα χρειαστεις δοσομετρικη για Ca,KH, Mg Ευχαριστω πολυ,εχεις καποια ιδεα για φωτισμο,σκιμμερ? γτ εγω ελεγα ή maxpect razor ή ATI T5 dim with computer και για σκιμμερ το deltec mce600 που νομιζω μπαινει σε σαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Για φωτισμο και τα 2 καλα είναι. Ανάλογα και την τσέπη σου και το τι σου αρέσει αισθητικά. Για σκιμερ εγω θα κοίταζα για tunze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2016 Το σαμπ εξαρταται απο τη βαση σου, συνηθως το 1/3 του συνολου Αν ειναι μεταλλικη απο κοιλοδοκο εχεις ολο το χωρο απο κατω να φτιαξεις ενα 80x40x40 π.χ Το deltec mce600 μια χαρα ειναι, μπαινει και μεσα και εξω απ το σαμπ Κυκλοφορια 2 tunze 6025 η πας στις jebao αν θες κατι πιο οικονομικο Φωτισμο αν βαλεις Τ5 6x39w η 4x39w για πιο light κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος