shark17 1 Ιανουαρίου 2016 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια! Εχω μια λαμπα τ5 25 w και εχω παρατηρησει απο τα φυτα και τα ψαρια οτι πρεπει να την αλλαξω,εχετε να μου προτεινετε ποια ακριβως θα πηγαινε σε ενυδρειο 125λτ ?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2016 Πόσο καιρό λειτουργεί η λάμπα στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 2 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2016 πρεπει να ειναι 6 μηνες περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2016 Λογικά , δεν παίρνει άλλη λάμπα από αυτήν που έχει τώρα , η ερώτησή σου αφορά τα κέλβιν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 3 Ιανουαρίου 2016 Author #5 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Ρωταω για κελβιν και για βατ αν εχουν καποια διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 4 Ιανουαρίου 2016 Στα βατ , δεν μπορείς να παίξεις και πολύ γιατί είναι σε συνδυασμό με το μήκος της λάμπας. Για κελβιν , κοίταξε κάποια στα 6.500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος