Δημητρης Τ 31 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα κ χρόνια πολλά.ξέρει κάποιος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κρατήσω την αρτεμια που έσκασε ;;;;έχω ακούσει για ψυγείο σ ταπερακι έξω από το ψυγείο με αερισμο .την φτιάχνω σ ένα μπουκάλι μέσα στο ενυδρείο Κ θα μου ήταν πιο εύκολο να την τοποθετώ κάπου για να χρησιμοποιήσω το μπουκάλι για την επόμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 31 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Ολα εχουν να κανουν με την διατροφικη αξια.Δηλαδη,οταν ειναι νεοεκκολαφθεισα ειναι υψηλης διατροφικης αξιας επειδη εχει λεκιθικο σακο.Αν περασουν λιγες ημερες δεν εχει σακο.Αρα,ή την δινεις στα ψαρια και ειναι διατροφικα αδιαφορη ή την ταιζεις την ιδια με αλγη (πραγμα δυσκολο,η αλγη γλυκου νερου σκαει στο αλμυρο αμεσως).Για να την διατηρησεις οσο περισσοτερο γινεται με σακο μπορεις να την εκκολαψεις σε χαμηλοτερη θερμοκρασια (εγω το εχω κανει στους 21) και να διατηρηθει λιγες παραπανω ημερες μιας και θα εχει χαμηλο μεταβολισμο στο ψυγειο δεν εχω δοκιμασει αν αντεχει σε αυτη την θερμοκρασια ζωντανη.Τωρα για να την αποθηκευσεις αρκετο καιρο δεν ξερω καποιο τροπο αλλα φανταζομαι καταψηξη μετα την εκκολαψη χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο σακος θα παραμεινει πλουσιος σε θρεπτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 1 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 1 Ιανουαρίου 2016 Κατανοητό ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος