Ρομποτής Κωνσταντίνος 27 Νοεμβρίου 2016 #126 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Δόξα τω Θεό να λες αφού έχεις δουλιά, εγώ βλέπεις κάθομαι. Δεν πειράζει θα σε περιμένουμε όταν θα χεις χρόνο να δούμε καμιά φρέσκια φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαρτίου 2017 Author #127 Share 5 Μαρτίου 2017 Εχω καιρο να σας κανω update του ενυδρειου οπωτε ειναι ευκαιρια για μερικες νεες (χαλια) φωτο Το hardscape αλλαξε αρκετα αφου η mini pelia καλυψε σχεδον ολο το ξυλο αλλα προσωπικα δεν με χαλαει ιδιαιτερα οπως εχει γινει. Γενικα επειδη δεν υπαρχει πολυ ελευθερος χρονος για να ασχοληθω με το ενυδρειο,εγινε αυτο που θα δειτε παρακατω στις φωτο. Απο αλγες εχω κλαδοφορα,που την αφαιρω μηχανικα,οσο μπορω βεβαια. Απο φυτα,μπηκε μια bucephalandra wavy leaf . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 5 Μαρτίου 2017 #128 Share 5 Μαρτίου 2017 Πάρα πολύ ωραίο, έτσι όπως το βλέπω πιστεύω πως και χωρίς το γρασίδι στο μπροστινό μέρος, θα έδειχνε καλύτερα η μοσσ στο κέντρο. Τι λες έσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 5 Μαρτίου 2017 #129 Share 5 Μαρτίου 2017 Πολύ όμορφο Κώστα, σωστή ζούγκλα έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 6 Μαρτίου 2017 #130 Share 6 Μαρτίου 2017 Δεν έφτιαξες ενυδρείο ρε φίλε. Βοσκότοπο έφτιαξες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Μαρτίου 2017 #131 Share 6 Μαρτίου 2017 Χάλια σκέτα χαχα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 6 Μαρτίου 2017 #132 Share 6 Μαρτίου 2017 Πανέμορφο αποτέλεσμα, μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος