Tzane 26 Μαίου 2016 #101 Share 26 Μαίου 2016 Με το ιδιο κρεμαστο φιλτρο και με κεραμικο διαχυτηρα και εγω δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο με την φτερωτη παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Μαίου 2016 Author #102 Share 27 Μαίου 2016 Αγγελε,δεν ξερω αν παιζει ρολο ο διαχυτηρας που εχω,παντως οπως το δουλευω ετσι απο τοτε που εστησα αυτο το ενυδρειο,δεν εχω παρατησει κατι στο φιλτρο,δουλευει κανονικοτατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Μαίου 2016 Author #103 Share 27 Μαίου 2016 Ενα update του ενυδρειου με ενα βιντεακι! Να πω πως απο σημερα ξεκινησα την estimate index με ολη την σειρα απο σκονες. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 27 Μαίου 2016 #104 Share 27 Μαίου 2016 Της γαρίδας το κάγκελο γίνεται χαχαχαχχαα Κώστα είναι πανέμορφο, πιάνουν τα χέρια σου, θα θελα και μαθήματα βίντεο, πολύ όμορφο το όλο σκηνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Μαίου 2016 #105 Share 27 Μαίου 2016 Το microsum εγινε τερας... Ρε συ με τι τραβας βιντεο? Τα φυτα φαινονται την μια κιτρινα και την αλλη λαχανι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Μαίου 2016 #106 Share 27 Μαίου 2016 Κουκλί το ενυδρείο σου! Χίλια μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαίου 2016 Author #107 Share 28 Μαίου 2016 Της γαρίδας το κάγκελο γίνεται χαχαχαχχαα Κώστα είναι πανέμορφο, πιάνουν τα χέρια σου, θα θελα και μαθήματα βίντεο, πολύ όμορφο το όλο σκηνικό. Ευχαριστω Κωστα! Χαχαχαχ ναι εχει πολλες γαριδες μεσα Οσο για το βιντεο,μη φανταστεις οτι ξερω,και εγω πειραματιζομαι. Το microsum εγινε τερας... Ρε συ με τι τραβας βιντεο? Τα φυτα φαινονται την μια κιτρινα και την αλλη λαχανι... Και να φανταστεις οτι ειναι το microsorum mini,στο αλλο γαριδαδικο που το εχω,με πολυ λιγοτερο φως και χωρις co2 ειναι πολυ πιο μικρο! αχαχχαχ Με το κινητο τραβαω βιντεο ρε,γι αυτο μπορει να τα βλεπεις ετσι. Καταπρασινα ειναι παντως Κουκλί το ενυδρείο σου! Χίλια μπράβο! Να σαι καλα Θοδωρα,ευχαριστω φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 28 Μαίου 2016 #108 Share 28 Μαίου 2016 Μπράβο, πολύ όμορφο Κώστα! Ή στραβώθηκα ή ξαπόστειλες το ammania bonsai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 28 Μαίου 2016 #109 Share 28 Μαίου 2016 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Μπράβο Κωστή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Μαίου 2016 #110 Share 28 Μαίου 2016 Πολύ όμορφο και "ζεστο" το αποτέλεσμα Κώστα. Να το χαίρεσαι φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαίου 2016 Author #111 Share 28 Μαίου 2016 Ευχαριστω παιδια! Αγγελε,ακομα εκει ειναι ρε συ,πισω απο την ριζα. αχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Ιουνίου 2016 Author #112 Share 13 Ιουνίου 2016 Ενα update με μερικες φωτο απο το κινητο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 13 Ιουνίου 2016 #113 Share 13 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίο ειναι Κώστα!!! Αραίωσαν λίγο οι γαρίδες ή μου φαίνεται; Να είσαι καλά να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 13 Ιουνίου 2016 #114 Share 13 Ιουνίου 2016 Όμορφο όπως και πριν. Αραίωσαν τα φυτά ή μου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 13 Ιουνίου 2016 #115 Share 13 Ιουνίου 2016 Εκαστος στο ειδος του!!! Φοβερο'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 13 Ιουνίου 2016 #116 Share 13 Ιουνίου 2016 Ηλεκτροκόλληση είναι αυτό πάνω στον θερμοστάτη; Τα φυτά πάντως πάνε μπάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιουνίου 2016 Author #117 Share 14 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίο ειναι Κώστα!!! Αραίωσαν λίγο οι γαρίδες ή μου φαίνεται; Να είσαι καλά να το χαίρεσαι! Ευχαριστω Μακη! Οι γαριδες δεν αραιωνουν ευκολα φιλε αχαχααχαχ.Ολες εδω ειναι ακομα απλα την ωρα της φωτο ειναι απο εδω και απο εκει. Όμορφο όπως και πριν. Αραίωσαν τα φυτά ή μου φαίνεται; Ευχαριστω Ευθυμη. Τα φυτα τα ιδια ειναι,συν οτι εχει μπει και το micranthemum micranthemoides στη γωνια. Εκαστος στο ειδος του!!! Φοβερο'! Ευχαριστω Σταθη! Ηλεκτροκόλληση είναι αυτό πάνω στον θερμοστάτη; Τα φυτά πάντως πάνε μπάλα αχαχαχαχαχαχ bba αλγη ειναι Αγγελε Τα φυτα πανε σουπερ,ειδικα τωρα που ριχνω σκονες τα βλεπω και πανε καλυτερα απ οτι πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 14 Ιουνίου 2016 #118 Share 14 Ιουνίου 2016 Παρα πολυ ομορφο!!!δεν ξερω τι χρειάζεται γι'αυτό το αποτελεσμα αλλα διακρινω πολυ μερακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 14 Ιουνίου 2016 #119 Share 14 Ιουνίου 2016 Εικόνα υγιή φυτών, φοβερή η αντίθεση του πράσινου με τις γαρίδες και το φυτό (java fern?) επιβλητικό στο κέντρο, σχηματίζουν μία πολύ όμορφη εικόνα για τα μάτια μας, να το χαίρεσαι Κωστή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 14 Ιουνίου 2016 #120 Share 14 Ιουνίου 2016 Πολύ πολύ όμορφο!!! Μπράβο σου Κώστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιουνίου 2016 Author #121 Share 15 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω παιδια,να ειστε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Οκτωβρίου 2016 #122 Share 10 Οκτωβρίου 2016 Κωστααα Για να δουμε την εξελιξη του ενυδρειου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Νοεμβρίου 2016 #123 Share 25 Νοεμβρίου 2016 Κώστα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 26 Νοεμβρίου 2016 #124 Share 26 Νοεμβρίου 2016 Που είσαι ρε συνονόματε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Νοεμβρίου 2016 Author #125 Share 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδια εχω μπλεξει με δουλεια και δεν εχω και ιδιαιτερα πολυ χρονο. Το ενυδρειο παει μονο του και δεν υπαρχει καποια εξεληξη,το μονο που εχει γινει ειναι οτι το μοντε καρλο σε μερικα σημεια εχει βγει αλλα το παλευω.Αυτο μαλλον εγινε γιατι σταματησα την λιπανση για μερικες μερες λογο χρονο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος