rastafarian 27 Ιανουαρίου 2016 Author #26 Share 27 Ιανουαρίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Ιανουαρίου 2016 #27 Share 28 Ιανουαρίου 2016 ΟΚ αυτο ηταν.... Τελειωνω με το μεγαλο reef που ετοιμαζω και ετοιμαστειτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 Author #28 Share 29 Ιανουαρίου 2016 ΟΚ αυτο ηταν.... Τελειωνω με το μεγαλο reef που ετοιμαζω και ετοιμαστειτε!!! αχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 29 Ιανουαρίου 2016 #29 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Φοβερό αποτέλεσμα Send from the Middle of the Ocean Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Ιανουαρίου 2016 #30 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Bλεπω staghorn? Τι αλλαξες και την εβγαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 Author #31 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Φοβερό αποτέλεσμα Send from the Middle of the Ocean Να σαι καλα,ευχαριστω! Bλεπω staghorn? Τι αλλαξες και την εβγαλες? Νικο,εχω βγαλει λιγο σε καποια σημεια. Επισης εχω και λιγο bba σε καποια σημεια παλι. Βεβαια,δεν ειναι πολυ,μονο σε 1-2 σημεια και απ οτι βλεπω δεν μεγαλωνει,ειναι σταθερη. Μου εκανε κατι κολπα η μικρομετρικη,δουλευα τη μπουκαλα σε χαμηλη πιεση και απο οτι ειδα δεν μου κρατουσε σταθερες τις φυσαλιδες,δηλαδη εβαζα 90 και μετα απο 3-4 μερες μετρουσα 70-75. Τωρα αυξησα λιγο την πιεση της μπουκαλας και εχει σταθεροποιηθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Ιανουαρίου 2016 #32 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Iσως να βρηκαν την ευκαιρια αυτην και ξεπροβαλαν . Παρατηρησε τες να δεις , μηπως αρχισουν και ξεφευγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2016 Author #33 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον κατι τετοιο εγιναν. Μη ξεχναμε οτι ειναι και 45 ημερων ενυδρειο,φρεσκαδουρα Ναι τις τσεκαρω καθημερινα να δω αν μεγαλωνουν.Μεχρι στιγμης τις βλεπω σταθερες παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 29 Ιανουαρίου 2016 #34 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Τα λόγια είναι περιττά, απλά πανέμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2016 Author #35 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Τα λόγια είναι περιττά, απλά πανέμορφο!!! Να σαι καλα φιλε,ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #36 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Κανω ενα update μιας και το ενυδρειο εκλεισε 62 μερες λειτουργιας. Σημερα εγινε και η αλλαγη νερου και επεσε και πολυ κλαδεμα ειδικα στο γρασιδι για παρει μορφη μιας και ειχε κατακλησει τα παντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λάμπρος.Τ 15 Φεβρουαρίου 2016 #37 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι. "Άξιος", ο κόπος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Φεβρουαρίου 2016 Author #38 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Σ ευχαριστω,να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 15 Φεβρουαρίου 2016 #39 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Η προοπτική του είναι πολύ ωραία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Φεβρουαρίου 2016 #40 Share 15 Φεβρουαρίου 2016 Κωστη το γρασιδι ειναι διαλος , καμια σχεση με cuba συμφωνεις? Εγω εδω το εχω δεσει επανω σε πετρα και εχει αρχισει να μου ξεφευγει. Αλλα η Coral Moss, ε ? Με την υπομονη της, παει πολυ αργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #41 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Κωστη το γρασιδι ειναι διαλος , καμια σχεση με cuba συμφωνεις? Εγω εδω το εχω δεσει επανω σε πετρα και εχει αρχισει να μου ξεφευγει. Αλλα η Coral Moss, ε ? Με την υπομονη της, παει πολυ αργα... Ναι ρε συ,καμια σχεση το μοντε καρλο με την κουμπα. Αυτο παει πολυ γρηγορα,κανει πολυ μεγαλητερες ριζες και καβαλει οτι βρει μπροστα του. Αν δεν το κλαδεψω, ανεβαινει στις πετρες,στο ξυλο,παντου. Αν το αφησω θα κατακλησει τα παντα! αχαχχααχαχ Καλα ναι η mini palia παει αργα αλλα δεν με πειραζει,υπομονη υπαρχει. Ρε φιλε,πως το κανεις αυτο το πραγμα που κλαδευεις τα φυτα απο κατω? Το εκανα χθες με το palustris cuba και μου βγηκε η πιστη,απορω πως το κανεις εσυ με ολα τα φυτα.αχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Φεβρουαρίου 2016 #42 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεμένο αποτέλεσμα Κώστα! Νομίζω πλέον το μόνο που σου μενει είναι να το συντηρεις. Δεν έχει κάτι παραπάνω. Ολοκληρώθηκε! Και είναι πολύ όμορφο. Δεν σου κρύβω ότι βλέποντας το είμαι στο Τσακ να το γυρισω στα φυτά....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Φεβρουαρίου 2016 Author #43 Share 16 Φεβρουαρίου 2016 Δεμένο αποτέλεσμα Κώστα! Νομίζω πλέον το μόνο που σου μενει είναι να το συντηρεις. Δεν έχει κάτι παραπάνω. Ολοκληρώθηκε! Και είναι πολύ όμορφο. Δεν σου κρύβω ότι βλέποντας το είμαι στο Τσακ να το γυρισω στα φυτά....! Παρασκευα,ακομα μου λειπει ενα φυτο το οποιο και ψαχνω. Διπλα απο το palustris cuba λειπει το micranthemum micranthemoides για να κλεισουν τα φυτα. Απο χθες ξεκινησα να κλαδευω το palustris cuba απο κατω,δηλαδη το ξεφυτευω,το κλαδευω απο κατω και το ξαναφυτευω.Βεβαια αν δω οτι ειναι κουραστικο ολο αυτο,μπορει να το βγαλω τελειως και να βαλω στη θεση του καποιο αλλο,αλλα δεν ξερω ποιο γιατι θελω καποιο που να γινεται θαμνωειδες.Θα δειξει. Παντως ναι,τωρα θελει απλα συντηρηση,φαντασου οτι καθε εβδομαδα που αλλαζω νερο,πρεπει να κλαδευω κιολας. Πανε σφαιρα τα ατιμα. Αντε μη το σκεφτεσαι και πολυ,τα φυτα εχουν αλλη χαρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 27 Φεβρουαρίου 2016 #44 Share 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλα....εγω τωρα το ειδα αυτο!!! Πολυ ομορφο Κωστα!Σφαιρα παει απ'οτι βλεπω! Τωρα που εγω θα παρατησω το φυτεμενο βλεπω τετοια ενυδρεια.... Αυτο το κλαδεμα που λες ρε φιλε θελει ''πολυυυυυ υπομονη'' που λεει κι ο Παρασκευας!!!Αλλα σιγουρα ανανεωνει τα φυτα! Τι εγινε η staghorn?Τα ιδια ειχα παθει κι εγω.....εβαζα 90 φυσσαλιδες και δεν ειχα σωστη πιεση και πεφτανε και τις ξανανεβαζα κ.ο.κ. και γεμισα! Την ιδια μπουκαλα εχεις και στο αλλο το γαριδαδικο? Το stratum οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Φεβρουαρίου 2016 Author #45 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλα....εγω τωρα το ειδα αυτο!!! Πολυ ομορφο Κωστα!Σφαιρα παει απ'οτι βλεπω! Τωρα που εγω θα παρατησω το φυτεμενο βλεπω τετοια ενυδρεια.... Αυτο το κλαδεμα που λες ρε φιλε θελει ''πολυυυυυ υπομονη'' που λεει κι ο Παρασκευας!!!Αλλα σιγουρα ανανεωνει τα φυτα! Τι εγινε η staghorn?Τα ιδια ειχα παθει κι εγω.....εβαζα 90 φυσσαλιδες και δεν ειχα σωστη πιεση και πεφτανε και τις ξανανεβαζα κ.ο.κ. και γεμισα! Την ιδια μπουκαλα εχεις και στο αλλο το γαριδαδικο? Το stratum οκ? Με το stratum ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης,μπορω και φυτευω πολυ ευκολα οτι χρειαστει και τα φυτα μου πανε παρα πολυ καλα. Η staghorn εφυγε,η bba παραμενει αλλα σε σημεια που δεν φαινεται,πανω στο ξυλο ειναι μονο.Προς το παρων την αφηνω γιατι δεν μεγαλωνει κα θα δω τι θα κανω,μπορει να φυγει και μονη της γιατι το ενυδρειο ειναι φρεσκο ακομα.. Το κλαδεμα απο κατω,το εχω κανει 2 φορες μεχρι στιγμης στο palustris cuba γιατι αλλιως το φυτο δεν φαινοταν ωραιο. Αυτο που καταλαβα ειναι,οτι αν το κλαδευεις καθε εβδομαδα δεν προλαβαινει να ριζωσει οπωτε η δουλεια γινεται πολυ πιο ευκολα. Στο γαριδαδικο δεν εχω μπουκαλα ρε,εξελ ριχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzane 1 Μαρτίου 2016 #46 Share 1 Μαρτίου 2016 Φοβερο το ενυδρειο,ολα τα φυτα δενουν πολυ ομορφα μεταξυ τους. Για την Palustris Cuba μιας και την κοιταγα τις προαλες,σχετικα με το κοκκινο της,επεσα σε αυτο το αρθρο http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/details.php?id=197 στο οποιο λεει: Low NO3 (5-10ppm) and high PO4 (1.5-2ppm) values encourage large, compact, deep orange-red growth. If nitrates are kept higher, the plant will exhibit lighter orange to green coloration Ισως αμα αυξησεις τα φωσφορικα πετυχεις τιποτα καλυτερο στο κοκκινο?Aν δεν το εχεις λυσει ηδη το θεμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Μαρτίου 2016 Author #47 Share 2 Μαρτίου 2016 Φοβερο το ενυδρειο,ολα τα φυτα δενουν πολυ ομορφα μεταξυ τους. Για την Palustris Cuba μιας και την κοιταγα τις προαλες,σχετικα με το κοκκινο της,επεσα σε αυτο το αρθρο http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/details.php?id=197 στο οποιο λεει: Low NO3 (5-10ppm) and high PO4 (1.5-2ppm) values encourage large, compact, deep orange-red growth. If nitrates are kept higher, the plant will exhibit lighter orange to green coloration Ισως αμα αυξησεις τα φωσφορικα πετυχεις τιποτα καλυτερο στο κοκκινο?Aν δεν το εχεις λυσει ηδη το θεμα Να σαι καλα,σ ευχαριστω! Μπορει αν και δεν εχω τεστ φωσφορικων,οπωτε και δεν ξερω και ποσο εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis1899 2 Μαρτίου 2016 #48 Share 2 Μαρτίου 2016 Πολυ καλο αποτελεσμα!Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Μαρτίου 2016 Author #49 Share 3 Μαρτίου 2016 Πολυ καλο αποτελεσμα!Bravo Να σαι καλα φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 3 Μαρτίου 2016 #50 Share 3 Μαρτίου 2016 Καμιά φρέσκια φωτό θα δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος