DrEng 30 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονία, χρόνια πολλά και καλά ! 'Υστερα από την παταγώδη αποτυχία που είχα με το νάνο ρεεφ μου μέσα στο 2015, σκέφτομαι να ξαναπροσπαθήσω πάλι από την αρχή με μεγαλύτερο ενυδρείο, στημένο όπως πρέπει (με σαμπ κτλ κτλ). Ήθελα να ρωτήσω. Για κατασκευή ενδρείου 70x70 βάση και 60 ύψος, με 10άρια τζάμια, τιμή 250 ευρώ πως τη βρίσκετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν ειναι με βαση μαζι και τρυπα για υπερχειλιση ειναι καλη η τιμη! Σωστη κινηση θα αποζημιωθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEng 30 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Αν ειναι με βαση μαζι και τρυπα για υπερχειλιση ειναι καλη η τιμη! Σωστη κινηση θα αποζημιωθεις Όχι είναι μόνο το δοχείο .... κι εμένα ακριβό μου φαίνεται .... και δεδομένου ότι το ενυδρείο θα μπει στο σαλόνι μου, θέλω να είναι ντυμένη η βάση με ξύλο οπότε το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Έχει κανείς κάποια καλύτερη ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβο, φτιαξε ενα rimless με τρυπα υπερχειλισης και βαση απο κοιλοδοκο 4x4 Nτυσιμο με μελαμινη σε οτι χρωμα θες και τελος Παρε προσφορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEng 30 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβο, φτιαξε ενα rimless με τρυπα υπερχειλισης και βαση απο κοιλοδοκο 4x4 Nτυσιμο με μελαμινη σε οτι χρωμα θες και τελος Παρε προσφορες Προσφορές από που; έχεις υπόψη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Nidal πολυ εμπειρος και σχετικος και πανω απ ολα καλο παιδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEng 30 Δεκεμβρίου 2015 Author #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Nidal πολυ εμπειρος και σχετικος και πανω απ ολα καλο παιδι! Toυ εστειλα αιτημα φιλιας στο φb πριν απο λιγο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλη αρχη ευχομαι με υγεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 31 Δεκεμβρίου 2015 #9 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλη αρχη φιλε στο μεγαλυτερο ενυδρειο!!! Τωρα ξερεις τι πρεπει να κανεις!! Δωσε βαση σε ολες της λεπτομερειες που θα κανουν την διαφορα στον υφαλο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 31 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Προσφορές από που; έχεις υπόψη σου; Την βάση άμα θέλεις την αναλαμβάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος