ioannis tank 30 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα!!! Μετα απο χασιμο αρκετων ψαριων απο καποιο παθογονο ( brooklyllena, oodinium,fin rot καποιο αυτο λογικα) το restart ειναι μονοδρομος!!! Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: Τα ασπονδυλα νοσουν? Κουβαλανε τον ιο και αν τα βαλω στο restart θα εχω θεμα? Η ανεμωνη επισης νοσει? Τα κοραλια με ενα ντιπαρισμα θα ειναι οκ? Βρασιμο αραγωνιτη και βραχων αρκει? Και τελος απολυμανση ενυδρειου με χλωριο και αντιχλωριο η πλυσιμο με ζεστο νερο και ξυδι? Ευχαριστω για την βοηθεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Μισο Γιαννη ολα αυτα που λες δεν χρειαζονται,εχεις ζωντανο ψαρι τωρα?εαν οχι μετρα απο τη τελευταια μερα που πεθανε το τελευταιο 60+μερες και μετα βαζεις ξανα.Ολα θα ειναι οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 30 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Τα ασπονδυλα δεν εχουν καμια σχεση με το παρασιτο :) βγαζεις ολα σου τα ψαρακια για 3. 4 μηνες και καθαρισες. Ο κυκλος του πρωτοζωου ειναι 30 μερες στους 27 βαθμους. Αστο οσο πιο πολυ μπορεις εγω θα το αφηνα 5 μηνες. Και οτι εβαζα μεσα θα περναγε νετα καραντινα με χαλκο ισως να ειναι σογουρος πως οτι μπαινει ειναι οσο το δυνατον αποστειρωμενο. Καλημεραααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 30 Δεκεμβρίου 2015 Author #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Μισο Γιαννη ολα αυτα που λες δεν χρειαζονται,εχεις ζωντανο ψαρι τωρα?εαν οχι μετρα απο τη τελευταια μερα που πεθανε το τελευταιο 60+μερες και μετα βαζεις ξανα.Ολα θα ειναι οκ. Εχει μεινει ενα goby αλλα κ αυτο ειναι γεματο ασπρα σημαδια. Τα ασπονδυλα δεν εχουν καμια σχεση με το παρασιτο :) βγαζεις ολα σου τα ψαρακια για 3. 4 μηνες και καθαρισες. Ο κυκλος του πρωτοζωου ειναι 30 μερες στους 27 βαθμους. Αστο οσο πιο πολυ μπορεις εγω θα το αφηνα 5 μηνες. Και οτι εβαζα μεσα θα περναγε νετα καραντινα με χαλκο ισως να ειναι σογουρος πως οτι μπαινει ειναι οσο το δυνατον αποστειρωμενο. Καλημεραααα Την τελευταια φορα που πεθαναν τα ψαρακια μου ανεβασα θερμοκρασια στους 29 βαθμους και κρατησα χαμηλα την αλατοτητα στο 1020. Αυτο κρατησε περιπου μηνα μετα εβαλα αλλα δυο ψαρακια και τα εχασα σε 10 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 30 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Να κανω παλι το ιδιο για 2-3 μηνες? Σε μαγαζι που ρωτησα στην Αθηνα μου ειπαν 30 βαθμους και κατω απο 1020 αλατοτητα. Θα την παλεψουν ετσι τα κοραλακια μου η να ντιμαρο και να τα βαλω σε ενα ενυδρειο καραντινα που στηνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 30 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Η. Υοαλατοτητα βοηθαει πολυ αλλα απο 1.016 και κατω... μην το κανεις ασε τη θερμοκρασθα 29 30. Να γινει πιο γρηγορα ο μεταβολισμος του παρασητου και για 2 μηνες και εισαι μια χαρουλα. Εαν αντεχεις παραπανω αστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος