myclub64 29 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!! Έχω ενυδρείο με Αφρικάνες 600 λιτρα . Σήμερα το πρωί μια alunocara σε τελικό μέγεθος και ψηλά στην ιεραρχία χτυπήθηκε στο μάτι και κάτι ψιλά στα πλευρά μάλλον από κάποια άλλη. Οι υπόλοιπες βρήκαν ευκαιρία και βγάζουν το άχτι τους. Την έχω βάλει σε ένα μικρό δοχείο μέσα στο ενυδρείο. Υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει με ένα μάτι? Προτείνετε κάτι να κάνω! Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι myxazin μηπως και το σωσεις. Κι αυτο χωρις εγγυηση αν το ματι εχει ζημια. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
myclub64 29 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Το μάτι έχει χαθεί . Την πήγα στο petshop και την έβαλε σε ένα ενυδρείο μόνη της . Της έριξε της sechem για το pop eye για να αποφύγει την μόλυνση και ελπίζω σε 4 μέρες να έχει συνέλθει για να την πάρω πίσω. Το θέμα είναι εάν συνέλθει θα μπορέσει να επιβιώσει μαζί με τις άλλες με ένα ματι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Το μάτι έχει χαθεί . Την πήγα στο petshop και την έβαλε σε ένα ενυδρείο μόνη της . Της έριξε της sechem για το pop eye για να αποφύγει την μόλυνση και ελπίζω σε 4 μέρες να έχει συνέλθει για να την πάρω πίσω. Το θέμα είναι εάν συνέλθει θα μπορέσει να επιβιώσει μαζί με τις άλλες με ένα ματι? Ξερω δισκο που ζουσε καιρο με ενα ματι.....το θεμα ειναι καθαρα αισθητικο αν επιβιωσει για το ενυδρειο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Μια χαρα θα επιβιωσει απλα δεν θα ειναι πια κυριαρχο και ισως θα πρεπει να το παρακολουθεις μην γινεται δεκτης υπερβολικων επιθεσεων. Μεχρι προσφατα ειχα μικρογεωφαγο μονοφθαλμο. Send from the heart of the Amazonas Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 30 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Θα επιβιωσει αλλα οπως λεει και ο Θοδωρης δεν θα ειναι πια κυριαρχο και θα δεχθει αρκετη επιθεση.Eγω,για να το μειωσω λιγο αυτο,οταν το επεστρεφα στο ενυδρειο θα αλλαζα λιγο την διακοσμηση ωστε να χαθουν οι κρυψωνες και να σπασει λιγο ο "τσαμπουκας" των υπολοιπων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyliah 30 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 30 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε μου εμένα που έκαναν ντού σε ένα albino peacock που έχω του έφαγαν το μάτι μπροστά μου και το ψάρι από τότε μόνο άρρωστο είναι... Μην παιδεύεσαι... @argy1 άμα δεν έχει τρύπα να κρυφτεί το βλέπω για αόμματο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος