ΧΡΗΣΤΟΣ_61208 28 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κάποιο να μου πει αν ειναι έγκυος αυτό το θηλυκό Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Δεν βοηθαει η φωτο φιλε μου...ναι...συνηθως μαυριζει λιγο απο κατω αλλα εδω ειναι πολυ μεγαλο το κομματι που ειναι σκουρο στο ψαρι... Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2015 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά ναι , είναι. Που το έχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ_61208 29 Δεκεμβρίου 2015 Author #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να βγάλω ποιο καθαρή με το κινητό σε ενυδρείο 100 λίτρα με αλλα 5 γκαπυ ακόμα και μερικές γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στάθης Σκλαβενίτης 8 Ιανουαρίου 2016 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2016 Τελικα ηταν εγυος; γεννησε τι εκανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow molly 11 Ιανουαρίου 2016 #6 Share 11 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας...πριν ενα μηνα περιπου μου εφεραν ενα ενυδρειο καθως ο ιδιοκτητης του επρεπε να φυγει μακρια.Ασχετη εντελως πηγα και αγορασα μαλλον τα πιο αταιριαστα ψαρια και λογω οτι ειμαι στην επαρχια δεν ειχα καθολου ενημερωση.Να μην σας κουραζω μεσα στα ψαρια εχω και ενα molly το οποιο παραμονες Χριστουγεννων μαλλον γεννησε και εμεις δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα καθως ειδαμε 2 μικρα ψαρακια που μετα μαλλον φαγωθηκανε απο τα υπολοιπα μεγαλα.Τωρα το ξαναβλεπω παλι φουσκωμενο λιγο και απομονωνεται καποιες φορες.μηπως ειναι η ιδεα μου?Σας βαζω φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 11 Ιανουαρίου 2016 #7 Share 11 Ιανουαρίου 2016 το molly αυτο ειναι baloon molly Και ειναι υβριδιο τα οποια νομιζω πως δεν αναπαραγονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος