Jump to content

Που θα βρω το SELCON στην Ελλάδα;;;

jasonakos

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους συνχομπίστες! Όπως λέει και ο τίτλος του θεματος.. ξέρει μήπως κάποιος που μπορω να βρω το περιβόητο SELCON στην Ελλάδα;; το οποίο διάβασα ότι είναι απ τα καλητερα στο είδος του... (Αν ξερει κάποιος και δεν μπορει να πει εδώ το κατάστημα για τυχών θέμα διαφήμισης ας μου στείλει ενα πμ) Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

Απ ότι έχω διαβάσει σε ξένα φορουμ reef central είναι παρά πολύ καλό αλλά πρώτη φορά από εσένα το είδα που άνοιξε το θέμα και το συγκεκριμένο είδος υπάρχει από το 2011

Για να παρω τα πράγματα απ την αρχή, η ανεμωνη μου τους τελευταίους μήνες έχει αποχρωματιστεί (χωρίς περαιτέρω σημάδια κακής υγείας) πιθανόν έχει χαθεί η συμβιωτική άλγη απο δική μου αμέλεια (κακή διατροφή κλπ) στο παρελθόν... διαβασα λοιπόν στο συγκεκριμένο άρθρο στο φορουμ: http://www.aquazone.gr/forums/topic/69692-entacmaea-quadricolor/ πως το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό μίγματος με cyclops και υγρό σκόρδου βοιθάνε στο να συνέλθει η ανεμώνη.. με ενα γρήγορο googlαρισμα είδα οτι είναι πολυ καλο προϊόν αλλά δυστιχώς για να το παραγγείλω απο Αμερική θέλει 35$ μεταφορικά ενώ σαν προϊόν κοστίζει 17$... Έτσι λοιπόν ψάχνω το συγκεκριμένο " θαυματουργό " ζουμάκι απεγνωσμένα στην Ελλάδα...!!!

Έγινε επεξεργασία - jasonakos
  • Like 1

Φιλε ιασωνα  μην αγχωνεσαι κ αν δεν το βρεις.

Αυτο το χρησιμοποιουν κυριως για τα αρρωστα ψαρακια.Και παλι δεν κανει θαυματα.Το εχω χρησιμοποιησει και δεν προσεφερε κατι παραπανω απο τα υπολοιπα "μαγικα ζουμια" τα οποια πολλες φορες ειναι πεταμενα χρηματα.

Θα βοηθουσε να μας βαλεις και μια φωτο να εχουμε εικονα απο την ανεμωνη.

Εαν εχει αποχρωματιστει τοτε ισως να μην παιρνει αρκετο φως η' να λαμβανει μικρη ποσοτητα τροφης.

Οι λυσεις σε αυτες τις αιτιες δεν ειναι το selcon,οποτε μην αγχωνεσαι που δεν το βρισκεις.Κ να το βρεις απλα θα ξοδεψεις χρηματα.Αλλωστε αν θες να χρησιμοποιησεις σκορδο,μπορεις να φτιαξεις εσυ δικο σου,αν δεν βαριεσαι και δεν θα σε βαραει η γυναικα απο τη μυρωδια :usd:

Στην πρωτη περιπτωση,απλα θα πρεπει να ενισχυσεις το φωτισμο σου και στη δευτερη απλα να την ταιζεις περισσοτερο :thumbsu:

• Like 2

Φιλε ιασωνα  μην αγχωνεσαι κ αν δεν το βρεις.

Αυτο το χρησιμοποιουν κυριως για τα αρρωστα ψαρακια.Και παλι δεν κανει θαυματα.Το εχω χρησιμοποιησει και δεν προσεφερε κατι παραπανω απο τα υπολοιπα "μαγικα ζουμια" τα οποια πολλες φορες ειναι πεταμενα χρηματα.

Εαν εχει αποχρωματιστει τοτε ισως να μην παιρνει αρκετο φως η' να λαμβανει μικρη ποσοτητα τροφης.

Οι λυσεις σε αυτες τις αιτιες δεν ειναι το selcon,οποτε μην αγχωνεσαι που δεν το βρισκεις.Κ να το βρεις απλα θα ξοδεψεις χρηματα.Αλλωστε αν θες να χρησιμοποιησεις σκορδο,μπορεις να φτιαξεις εσυ δικο σου,αν δεν βαριεσαι και δεν θα σε βαραει η γυναικα απο τη μυρωδια :usd:

Στην πρωτη περιπτωση,απλα θα πρεπει να ενισχυσεις το φωτισμο σου και στη δευτερη απλα να την ταιζεις περισσοτερο :thumbsu:

φιλε ιασωνα ειμαι και γω αυτης της αποψης

στο παρελθον ειχα και γω το ιδιο προβλημα με μια κοκκινη

bubble tip.

σε μενα ηρθε στα ισα της οταν την εβγαλα απο τα λεντ

και την εβαλα σε τ5.δεν λεω οτι αιτια ηταν τα λεντ απλα

αυτό ειδα σε μενα.

πιστευω πως είναι θεμα φωτισμου (φασματος)

οσο για το selcon, μην νομιζεις πως θα δεις διαφορα.

• Like 1

Φιλε ιασωνα μην αγχωνεσαι κ αν δεν το βρεις.

φιλε ιασωνα ειμαι και γω αυτης της αποψης

στο παρελθον ειχα και γω το ιδιο προβλημα με μια κοκκινη

bubble tip.

σε μενα ηρθε στα ισα της οταν την εβγαλα απο τα λεντ

και την εβαλα σε τ5.δεν λεω οτι αιτια ηταν τα λεντ απλα

αυτό ειδα σε μενα.

πιστευω πως είναι θεμα φωτισμου (φασματος)

οσο για το selcon, μην νομιζεις πως θα δεις διαφορα.

Παιδια σας ευχαριστω γαι την βοήθεια σας! :) θα δωσω προσεχως last update! :) αυτη ειναι μια φωτο απο την μια splitαρισμενη ανεμωνη μου: post-51068-0-05008300-1451416127_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...