Jump to content

Καλησπερα

Recommended Posts

Όχι να μην ανησυχείς καθόλου ;) Αυτό κάνουν για να στεγνώσουν και την κοιλιά τους :D Θα το δεις πολλές φορές ακόμα. 

Πολυ ωραιο!! Θερμοστατη και φιλτρο τι εχεις; Τι τις ταιζεις;

Καλύτερα να βγάλεις το χαλίκι γιατί κολλάει πάνω του η ανάγκη τους και έτσι μπορει να σου παρουσιαστεί μύκητας !

Θερμοστάτη κ φιλτρο εχω τους ταιζω κατι μικρά πολυ μικρΑ μπιλακια που μ ειχαν δωσει κ μολις τελειωσει θα παρω γαριδουλες...σχεδον ανα 3 μερες ριχνω μεσα στο νερο κατι σταγόνες που μ δωσαν για να καθαρίζει το νερο σαν βιταμίνες.

• Like 1

Οπως βλεπεις εχω πολυ λιγο χαλικακι πρεπει να το βγαλω λες? Ισα ισα λιγο εχω πισω ετσι για ντεκορ μετα μονο πετρες μεγαλες εχω κ σκαρφαλονουν ολοι την ωρα εκει κ αραζουν

Εχεις μεγαλο ενυδριο μα λιγο νερο. Καπακι εχεις; Θερμομετρο; Κοβει ο θερμοστατης;

Λιγο νερο εχω θερμοκρασία νερου 28 ψάχνω ρε παιδιά φωτιστικο να πιανει πανω στο τζαμι για να βαλω φως να ζεσταίνονται κ δεν μπορω να βρω εδω στην Θεσσαλονίκη

Κ να σας πω τι επαθα.. Το πρωι σηκώνομαι κ βλεπω τιε χελωνες τεζα ουτε κουνιούνται ουτε τρωγανε κ λεω τι εγινε ρε... Βλεπω το θερμόμετρο ελεγα 14 βαθμούς λεω πλακα με κανεις πρωί πρωί αρχιζω τρεχω στο μπανιο βαζω θερμοσίφωνα να ζεστάνει νερο αρχιζω απο το ενυδρείο βγαζω νερο ουτε κουνιούνται αρχιζω να τιε χαιδευω για να μην κοιμηθουν κ μετα βαζω ζεστό νερο κ σε μιση ωρα οσο τα χαιδευα κιολας αρχισαν κ περναν μπρος μαλλον τα γλυτωσα νωρίς στο τσαφ.. Ειχε σταματησει ξαφνικά ο θερμοστάτης κ δεν ζεσταινε κ τον εκανα.

Κ αν υπάρχει τπτ να ξεθωλονει το νερο αν ξερει κανεις τπτ οταν αλλαζω νερο βαζω σταγωνες για το νερο οποτε λεω αν υπάρχει τπτ ετσι να ξεθολωνει λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...