vasilis4x4 3 Ιανουαρίου 2016 #76 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Για την αποφυγη μιας επιπλεον αντλιας με οτι συνεπαγεται(θερμοκρασια, καταναλωση, χωρος), μηπως το εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει τον ριακτορα με την αντλια επιστροφης; Με ενα ταφ ας πουμε και ρυθμιζεις την ροη απο το βανακι του ριακτορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Ιανουαρίου 2016 #77 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Για την αποφυγη μιας επιπλεον αντλιας με οτι συνεπαγεται(θερμοκρασια, καταναλωση, χωρος), μηπως το εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει τον ριακτορα με την αντλια επιστροφης; Με ενα ταφ ας πουμε και ρυθμιζεις την ροη απο το βανακι του ριακτορα Τεχνικά γίνεται αλλά συνήθως η αντλία επιστροφής είναι πολύ δυνατή. Εγώ έχω μια 6000 λίτρα. Όσο και να στραγγαλίσω την ροή δεν θα έχω αυτό που θέλει ο ριάκτορας συν ότι θα ζορίσω την αντλία επιστροφής. Επίσης καλό είναι να δουλεύει ανεξάρτητα γιατί αν χρειάζεται να σταματάς την αντλία επιστροφής για τάισμα ή καμιά εργασία κάθε φορά που θα την ξεκινάς πάλι θα σου ανακατεύει πάρα πολύ τον αντιφόσφωρο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 8 Ιανουαρίου 2016 Author #78 Share 8 Ιανουαρίου 2016 Φίλοι μου σήμερα τελευταία μέρα για να δηλώσουν συμετοχή κι άλλοι χομπιστες για ριάκτορα αύριο θα στείλω πληροφορίες για λογαριασμό που θα στείλουμε τα χρήματα για να γίνει ή παραγγελία. Το βράδυ το θέμα θα κλειδώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2016 #79 Share 8 Ιανουαρίου 2016 Αν κλειδώσει το θέμα και κάποιος φίλους από αυτούς που έχουν παραγγείλει έχει απορία που θα την γράψει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 8 Ιανουαρίου 2016 Author #80 Share 8 Ιανουαρίου 2016 Οσοι ειναι να παραγγειλουν ειδη εχω ανοιξει μηνυμα με προσκληση και τα λεμε εκει. Ο λογος που λεω να κλειδωσει ειναι για να μην το δει καποιος στο περας της μερας δηλωσει δεν το δω και υπαρξει καποια παρεξηγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2016 #81 Share 8 Ιανουαρίου 2016 Θα ήταν προτιμότερο να προστεθεί στο αρχικό post ή ακόμη και στον τίτλο πως η προπαραγγελία "ολοκληρώθηκε" παρά να κλειδωθεί το θέμα και να χαθεί στο χρόνο. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 8 Ιανουαρίου 2016 Author #82 Share 8 Ιανουαρίου 2016 ok τοτε ετσι θα γινει εχεις δικιο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2016 #83 Share 8 Ιανουαρίου 2016 Όποτε θέλεις λοιπόν δώσε το σύνθημα και ο πρώτος διαθέσιμος συντονιστής θα το τακτοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 9 Ιανουαρίου 2016 Author #84 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος διαχειριστής στην επικεφαλίδα του θέματος να προσθέσει (ολοκληρώθηκε) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Ιανουαρίου 2016 #85 Share 9 Ιανουαρίου 2016 Μακη απο ποιο καταστημα τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 3 Φεβρουαρίου 2016 #86 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Tι κανει ο συγκεκριμενος ριακτορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 3 Φεβρουαρίου 2016 Author #87 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι για αντιφωσφορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Φεβρουαρίου 2016 #88 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι για αντιφωσφορο. όχι μόνο. Κάνει και άλλα υλικά. Εγώ θα του βάλω άνθρακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Μαρτίου 2016 #89 Share 8 Μαρτίου 2016 Εχουμε κανα νεο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 8 Μαρτίου 2016 Author #90 Share 8 Μαρτίου 2016 Βασίλη μιλησα με το μαγαζί και μου είπε πιθανόν την άλλη Δευτέρα αναμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Μαρτίου 2016 #91 Share 8 Μαρτίου 2016 Βασίλη μιλησα με το μαγαζί και μου είπε πιθανόν την άλλη Δευτέρα αναμενουμε Την Καθαρή Δευτέρα ή την βρόμικη? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 8 Μαρτίου 2016 Author #92 Share 8 Μαρτίου 2016 Όπως πάει για βρομικη την βλέπω παναγιωτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Μαρτίου 2016 #93 Share 8 Μαρτίου 2016 Τελικά από ποιο μαγαζί κάνατε την παραγγελία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 8 Μαρτίου 2016 #94 Share 8 Μαρτίου 2016 Αντε παιδια γιατι εχω ανεβασμενα φοσφωρικα και ημουν ετοιμος να αγορασω αλλη μια χθες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 9 Μαρτίου 2016 Author #95 Share 9 Μαρτίου 2016 Τελικά από ποιο μαγαζί κάνατε την παραγγελία ;Aquario Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Μαρτίου 2016 #96 Share 9 Μαρτίου 2016 Υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 9 Μαρτίου 2016 Author #97 Share 9 Μαρτίου 2016 Αν υπαρχει καποιος που θελει ριακτορα επειδη μπορω να του δωσω τον δικο μου στην τιμη που το παραγγειλαμε. Δεν τα εχουμε παραλαβη καν ακομα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Μαρτίου 2016 #98 Share 10 Μαρτίου 2016 Αν υπαρχει καποιος που θελει ριακτορα επειδη μπορω να του δωσω τον δικο μου στην τιμη που το παραγγειλαμε. Δεν τα εχουμε παραλαβη καν ακομα . Μάκη 55€ με το βανάκι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 10 Μαρτίου 2016 Author #99 Share 10 Μαρτίου 2016 Μάκη 55€ με το βανάκι ; Ναι Διονυση και δωρο την μια φλατζα απο εμενα αλλα μου εχουν κανει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Μαρτίου 2016 #100 Share 10 Μαρτίου 2016 Ναι Διονυση και δωρο την μια φλατζα απο εμενα αλλα μου εχουν κανει πμ. Οκ ! Αν δεν το δώσεις πες μου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος