mary74 26 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά σε όλους!! Ψάχνω να βρω 4-5 ψαράκια Bumble bee Gobies (Brachygobius doriae) για να κάνουν παρέα στα 3 που έχω ήδη. Επειδή γνωρίζω πως είναι ιδιαίτερα ψαράκια θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να βρω. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 13 Ιανουαρίου 2016 #2 Share 13 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά... Είδα οτι ειχε το BlueFish Aquarium. Σκεφτόμουν και εγω γι' αυτο και το γνωρίζω.. Ποια η εμπειρία σου με αυτά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 18 Ιανουαρίου 2016 Author #3 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά... Είδα οτι ειχε το BlueFish Aquarium. Σκεφτόμουν και εγω γι' αυτο και το γνωρίζω.. Ποια η εμπειρία σου με αυτά?? Καλημέρα και καλή χρονιά. Τα ψαράκια αυτά τα έχω από τον Ιούνιο του 2014. Επειδή τρέφονται μόνο με κατεψυγμένη ή ζωντανή τροφή και ζούν σε υφάλμηρα νερά τα κάνει λίγο δυσκολότερα στη διατήρησή τους από ότι τα άλλα. Χρειάζεται κατά την γνώμη οπωσδήποτε να μπαίνει κατά περιόδους αλάτι (βάζω της api αλλά νομίζω πως θα μπορούσε κάλλιστα να μπει και θαλασσινό) έτσι ώστε να παίρνουν τους ηλεκτρολύτες που χρειάζονται όπως συμβαίνει άλλωστε και στη φύση. Επίσης όταν πρέπει να λείψεις από το σπίτι σου για λίγες ημέρες θα πρέπει να βρεις κάποιον να σου τα ταΐσει έστω ανά 3 ημέρες... Πάντως είναι πολύ όμορφα ψαράκια και τσαμπουκάδες και σίγουρα σε ανταμείβουν με τις συμπεριφορές τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 20 Ιανουαρίου 2016 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2016 mary καλησπέρα... Είδα και στο petfish.. Ειναι το παλιο Predatory fishbay και έχει και rainbow goby! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 20 Ιανουαρίου 2016 Author #5 Share 20 Ιανουαρίου 2016 (edited) mary καλησπέρα... Είδα και στο petfish.. Ειναι το παλιο Predatory fishbay και έχει και rainbow goby! Σε ευχαριστώ! Απ' ότι είδα στο seriously fish τα rainbow goby λέγονται Peacock Goby (Tateurndina ocellicauda). Είναι πολύ όμορφα ψαράκια αλλά οι συνθήκες νερού δεν ταιριάζουν με τα buμble bee που έχω ήδη μέσα. (Τα πρώτα θέλουν σχετικά μαλακό νερό ενώ τα άλλα θέλουν πιο σκληρό). Πάντως με βάζεις σε πειρασμό για αλλαγή ψαροσύνθεσης (σε περίπτωση που δεν βρω μελισσάκια...) Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2016 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος