cholymelan 24 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 παμε σιγα σιγα. μερικα hints για αρχη.μαύρος αραγωνιτς,ζωάνθους,ρικορντεες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 24 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τα βλεπουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 όλα στην ωρα τους.εγραψα παμε σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλή αρχή σου εύχομαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 24 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #6 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 αυριο θα μπει και το κοντρα πλακε θαλασσης.εχω μερικες αποριες.λογω προβληματος χωρου η γυαλα εγινε καπως στενη. οι διαστασεις ειναι 80χ40χ35.που μαλλον θα δυσκολευτω στο aquascape.η απορια μου ειναι η εξης.επειδη μαλλον και λογικα θα εχω πολυ υπομονη σε οτι αφορα το aquascape γιατι θελω καλο αποτελεσμα.ελεγα να βαλω νεκρο βραχο μικρα κομματια και οσο μπορω να τα κολλαω ενα ενα μηπως βγει καποιο ωραιο σχεδιο.δεν με βιαζει να στρωσει νερο,μιας και αυτο που βλεπεται θα ενωθει με διπλανη κοραλλιερα που τρεχει αρκετο καιρο ηδη.οποτε δεν θα εχει και σαμπ.πιστευετε οτι βαζωντας αραγωνιτη καινουργιο και νεκρο βραχο να επιρεασσει το ηδη υπαρχων συστημα της κοραλλιερας?λετε να εχω θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 26 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρταται ποσο καθαρος θα ειναι ο νεκρός βραχος. Συνηθως ειναι βραχος που παλια ειχε ζωη και καποια στιγμη τον ξεραναν. Αυτο σημαίνει πως οτι ζωη ειχε μεσα θα εχει πεθανει και καποια στιγμη θα αρχίσει να βγαζει φωσφορικα και αμμωνια στο νερό. Εγω δεν θα το εβαζα αμεσως στο αλλο ενυδρείο. Αν θες να ξεκινησεις με νεκρο βραχο πρεπει να τον τρεξεις λιγους μηνες χωρις ζωντανά να βγαλει οτι ειναι να βγάλει και μετα να τον συνδέσεις στο κυρίως συστημα. Αλλιώς πρεπει να πας σε ζωντανο βραχο, που και αυτος διαμορφώνεται και κολλαει οπως ο νεκρός αλλα με λιγη δυσκολια παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 15 Ιανουαρίου 2016 Author #8 Share 15 Ιανουαρίου 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 15 Ιανουαρίου 2016 #9 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Ωραιος!!!Στην καλύτερη φάση είσαι!!!Καλή απόλαυση,keep reefing και δώσε φώτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 15 Ιανουαρίου 2016 Author #10 Share 15 Ιανουαρίου 2016 την κυριακη θα πλυνω καλα την γυαλα.και θα αποφασισω τι χρωμα θα βαψω την πλατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 15 Ιανουαρίου 2016 #11 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες διαστάσεις, φυσικά μαύρη η πλάτη, καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 15 Ιανουαρίου 2016 Author #12 Share 15 Ιανουαρίου 2016 ετσι το κοβω και εγω. Ωραίες διαστάσεις, φυσικά μαύρη η πλάτη, καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 16 Ιανουαρίου 2016 #13 Share 16 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά πάει. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 18 Ιανουαρίου 2016 #14 Share 18 Ιανουαρίου 2016 Καλη αρχη και απο εμενα τωρα για την πλατη θα ελεγα κατι σε μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 20 Ιανουαρίου 2016 #15 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Μαυρη πλατη!! Θα τονιζει τα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος