Fred13 6 Φεβρουαρίου 2016 #76 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Μερακλίδικο δείχνει , βγάλε και 1 ρε από πιο μακριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 6 Φεβρουαρίου 2016 Author #77 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Μερακλίδικο δείχνει , βγάλε και 1 ρε από πιο μακριά! χαχα σε ευχαριστω φιλε μου! απλα δεν εγινει το aquascape ακομα οι πετρες ειναι ετσι για να βουλιαξουν τα ξυλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 6 Φεβρουαρίου 2016 #78 Share 6 Φεβρουαρίου 2016 Α κατάλαβα! Νόμισα πως είχες φτιάξει ήδη 1 γωνία μέσα και την είχες κάνει λίγο πιο αφηρημένη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #79 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 today nh3/nh4 0,25 ξαναεριξα τροφη και βακτηρια. την αλλη βδομαδα θα βαλω και τα πρωτα φυτα μιας και θα αλλαξω τις λαμπες, σε λιγο καιρο θα μπει co2 μεχρι τοτε για αρχη ποια φυτα προτεινεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 7 Φεβρουαρίου 2016 #80 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Αν έχεις κάνει λίστα με τα φυτά που θέλεις να βάλεις και έχεις σχεδιάσει το layout στο χαρτί ή στο μυαλό σου, τότε βάλε για αρχή τα πιο ανθεκτικά! Για εμένα καλό είναι να καταγράψεις κάτω ακριβώς το φυτό και την θέση που θα το βάλεις στο ενυδρείο. Όταν το έκανα αυτό ψιλοξεθόλωσα λίγο.. !!! Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #81 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Echinodorus bleheri Echinodorus 'Rubin Egeria densa Hygrophila difformis Hygrophila polysperma Microsorum pteropus java moss Vallisneria sp. 'Gigantea' Vallisneria nana Crinum natans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 7 Φεβρουαρίου 2016 #82 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Για εμένα ξεκίνα με τις βαλισνέριες , τις εγκέριες και την java moss. Δύσκολα θα δεις σημάδια έλλειψης σε αυτά. Μετά πρόσθεσε και τα άλλα σταδιακά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Φεβρουαρίου 2016 Author #83 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 και γω ετσι πιστευω, valisneria, echinodoroi θα μπουν πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 7 Φεβρουαρίου 2016 #84 Share 7 Φεβρουαρίου 2016 Bάλε και τις εγκέριες που προσαρμόζονται παντού απλά τώρα για το φύτεμα τους τι να σου πω. Θέλουν κάπως στήριξη με καμμία πέτρα γιατί ξεφυτεύονται εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 8 Φεβρουαρίου 2016 #85 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει, αλλά αν δεν το έχεις κάνει ανέβασε τη θερμοκρασία στους 28 βαθμούς για να επισπεύσεις λίγο τη διαδικασία στρωσίματος. Έτσι αυξάνεται ο μεταβολισμός των βακτηρίων και έχεις πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #86 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω agma ναι την εχω στους 29-30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #87 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Άντε να παραλάβω και τις καινούργιες λάμπες και απο βδομάδα μπαίνουν τα πρώτα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Φεβρουαρίου 2016 #88 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Άντε να παραλάβω και τις καινούργιες λάμπες και απο βδομάδα μπαίνουν τα πρώτα φυτά. Μην ξεχάσεις πριν βάλεις τα πρώτα φυτά να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία στους 26-27. Δεν χρειάζεται να τα υποβάλλεις άμεσα σε τεστ αντοχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 8 Φεβρουαρίου 2016 Author #89 Share 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ναι σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Φεβρουαρίου 2016 Author #90 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 εγινε το αρχικο στησιμο πρεπει να δω τι θα κανω με την αριστερη γωνια, μπηκαν απο φυτα 2 valisneria gigantiea, 2 valisneria asiatica και 1 hydrophillia difformis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 10 Φεβρουαρίου 2016 #91 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Το ξέρεις ότι αυτή η ρίζα με Moss αλλά και με άλλα έχει προοπτικές για μεγάλα πράγματα ε .. Δεν ξέρω μήπως την αραίωνες λίγο αλλά είναι ρίσκο γιατί είναι όμορφη. Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Φεβρουαρίου 2016 Author #92 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρεις ότι αυτή η ρίζα με Moss αλλά και με άλλα έχει προοπτικές για μεγάλα πράγματα ε .. Δεν ξέρω μήπως την αραίωνες λίγο αλλά είναι ρίσκο γιατί είναι όμορφη. oυσιαστικα ειναι 3 ξυλα μαζι αυτο που βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Φεβρουαρίου 2016 #93 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Τι φωτο ειναι αυτη; απο μπροστα βαλτην να το δουμε καλυτερα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Φεβρουαρίου 2016 #94 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, δεν εχει προοπτικες οπως εχεις βαλει τις ριζες και τα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 10 Φεβρουαρίου 2016 #95 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το αφηρημένο για εμένα μπορεί να δώσει κάτι ωραίο όταν ολοκληρωθεί. Ότι είναι παραμπουκωμένες εκεί είναι σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Φεβρουαρίου 2016 Author #96 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Και τι προτεινετε βρε παιδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 10 Φεβρουαρίου 2016 #97 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε ενα παιχνίδι με μία ρίζα αριστερά και μία απέναντι δεξιά και στείλε φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Φεβρουαρίου 2016 #98 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Χρειαζεται παρα πολυ δουλεια κατα τη προσωπικη μου γνωμη. Πολυ φλατ στησιμο. Μπουκωμενη γωνια με πολλες ριζες. Τα φυτα ειναι λιγο οτι ναναι φυτεμενα. Πολυ λιγες πετρες οι οποιες θα χαθουν και δεν θα φαινονται καν. Ξυλα και πετρες ειναι απλα τοποθετημενες πανω στο βυθο. Θα πρεπει να κανεις πολλες αλλαγες κατα τη γνωμη μου και πολλα στησιματα για να βρεις το ιδανικο. Για μενα ειναι λαθος που στηνεις μεσα στο ενυδρειο,επρεπε να το ειχες κανει εκτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Φεβρουαρίου 2016 Author #99 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 πηγα τις ριζες πιο δεξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 10 Φεβρουαρίου 2016 #100 Share 10 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ πιστεύω πως θα άξιζε μία προσπάθεια να πας μία από τις ρίζες απέναντι αριστερά και να στείλεις φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος