Jump to content

Φυτεμένο 300 λίτρα.

hms

Recommended Posts

Μερακλίδικο δείχνει , βγάλε και 1 ρε από πιο μακριά!

Μερακλίδικο δείχνει , βγάλε και 1 ρε από πιο μακριά!

χαχα σε ευχαριστω φιλε μου! :D απλα δεν εγινει το aquascape ακομα οι πετρες ειναι ετσι για να βουλιαξουν τα ξυλα :P

Α κατάλαβα! Νόμισα πως είχες φτιάξει ήδη 1 γωνία μέσα και την είχες κάνει λίγο πιο αφηρημένη!

today nh3/nh4 0,25 ξαναεριξα τροφη και βακτηρια.

την αλλη βδομαδα θα βαλω και τα πρωτα φυτα μιας και θα αλλαξω τις λαμπες, σε λιγο καιρο θα μπει co2

μεχρι τοτε για αρχη ποια φυτα προτεινεται ?

Αν έχεις κάνει λίστα με τα φυτά που θέλεις να βάλεις και έχεις σχεδιάσει το layout στο χαρτί ή στο μυαλό σου, τότε βάλε για αρχή τα πιο ανθεκτικά! Για εμένα καλό είναι να καταγράψεις κάτω ακριβώς το φυτό και την θέση που θα το βάλεις στο ενυδρείο. Όταν το έκανα αυτό ψιλοξεθόλωσα λίγο.. !!!

Έγινε επεξεργασία - Light0r

Για εμένα ξεκίνα με τις βαλισνέριες , τις εγκέριες και την java moss. Δύσκολα θα δεις σημάδια έλλειψης σε αυτά. Μετά πρόσθεσε και τα άλλα σταδιακά!

και γω ετσι πιστευω, valisneria, echinodoroi θα μπουν πρωτα.

Bάλε και τις εγκέριες που προσαρμόζονται παντού απλά τώρα για το φύτεμα τους τι να σου πω. Θέλουν κάπως στήριξη με καμμία πέτρα γιατί ξεφυτεύονται εύκολα.

Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει, αλλά αν δεν το έχεις κάνει ανέβασε τη θερμοκρασία στους 28 βαθμούς για να επισπεύσεις λίγο τη διαδικασία στρωσίματος. Έτσι αυξάνεται ο μεταβολισμός των βακτηρίων και έχεις πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Άντε να παραλάβω και τις καινούργιες λάμπες και απο βδομάδα μπαίνουν τα πρώτα φυτά. :)

Άντε να παραλάβω και τις καινούργιες λάμπες και απο βδομάδα μπαίνουν τα πρώτα φυτά. :)

Μην ξεχάσεις πριν βάλεις τα πρώτα φυτά να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία στους 26-27.

Δεν χρειάζεται να τα υποβάλλεις άμεσα σε τεστ αντοχής. :)

εγινε το αρχικο στησιμο :)

πρεπει να δω τι θα κανω με την αριστερη γωνια, μπηκαν απο φυτα 2 valisneria gigantiea, 2 valisneria asiatica και 1 hydrophillia difformis

be39c80b-5894-4858-84dc-18e12c04f938_zps

Το ξέρεις ότι αυτή η ρίζα με Moss αλλά και με άλλα έχει προοπτικές για μεγάλα πράγματα ε .. Δεν ξέρω μήπως την αραίωνες λίγο αλλά είναι ρίσκο γιατί είναι όμορφη.

Έγινε επεξεργασία - Light0r

Το ξέρεις ότι αυτή η ρίζα με Moss αλλά και με άλλα έχει προοπτικές για μεγάλα πράγματα ε .. Δεν ξέρω μήπως την αραίωνες λίγο αλλά είναι ρίσκο γιατί είναι όμορφη.

oυσιαστικα ειναι 3 ξυλα μαζι αυτο που βλεπεις

Τι φωτο ειναι αυτη; απο μπροστα βαλτην να το δουμε καλυτερα.

Send from the heart of the Amazonas

Αυτό το αφηρημένο για εμένα μπορεί να δώσει κάτι ωραίο όταν ολοκληρωθεί. Ότι είναι παραμπουκωμένες εκεί είναι σίγουρα.

Δοκίμασε ενα παιχνίδι με μία ρίζα αριστερά και μία απέναντι δεξιά και στείλε φωτό!

Χρειαζεται παρα πολυ δουλεια κατα τη προσωπικη μου γνωμη.

Πολυ φλατ στησιμο.

Μπουκωμενη γωνια με πολλες ριζες.

Τα φυτα ειναι λιγο οτι ναναι φυτεμενα.

Πολυ λιγες πετρες οι οποιες θα χαθουν και δεν θα φαινονται καν.

Ξυλα και πετρες ειναι απλα τοποθετημενες πανω στο βυθο.

Θα πρεπει να κανεις πολλες αλλαγες κατα τη γνωμη μου και πολλα στησιματα για να βρεις το ιδανικο.

Για μενα ειναι λαθος που στηνεις μεσα στο ενυδρειο,επρεπε να το ειχες κανει εκτος.

Eγώ πιστεύω πως θα άξιζε μία προσπάθεια να πας μία από τις ρίζες απέναντι αριστερά και να στείλεις φωτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...