Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι καινούργια εδώ και μπήκα μόνο και μόνο για να ρωτήσω κάτι πάνω στο θέμα της νηκτικής κύστης.

Το ψαράκι μου έχει εδώ και δύο μέρες που ακουμπάει στον πάτο της γυάλας πάνω σε δύο μικρά κοχυλάκια που του έχω βάλει και γέρνει κάπως στο πλάι. Ανησύχησα τη 1η φορά που το είδα έτσι γιατί νόμιζα πως ήταν νεκρό αλλά του χτύπησα για λίγο την γυάλα να δω αν θα κουνηθεί και μετά από 2-3 χτυπήματα -αν και ξέρω ότι δεν κάνει να τους χτυπάμε την γυάλα- σηκώθηκε και άρχισε να κολυμπάει μια χαρά και μετά από λίγη ώρα κάθισε ξανά πάλι κάτω στα κοχύλια. Σήμερα το πρωί που του άλλαξα νερό μετά ήταν μια χαρά και του άλλαξα θέση στα κοχύλια να δω αν του αρέσει απλά να κάθεται εκεί ή έχει πρόβλημα και πήγε ξανά και κάθισε πάνω τους στο πλάι με την ουρά γυρισμένη κάπως.. 

Ας μου πει κάποιος τι να κάνω...

Μετέφερα το ερώτημα σου σε ξεχωριστό θέμα.

Δεν μας δίνεις καμία πληροφορία για το ενυδρείο σου ούτε καν για το είδος του ψαριού που έχει το πρόβλημα.

Αν θέλεις συμπλήρωσε την Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας

γραφοντας όσο περισσότερες λεπτομέρειες γνωρίζεις για το ενυδρείο σου και μην ξεχάσεις τις απαραιτητες φωτογραφίες !!

swim blander δες πως να το ταισεις αρακα 2-3 λεπτα βρασιμο. μετα απο μια μερα νηστειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...