hms 23 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 πως σας φαινονται τα παρακατω χαλικια, τα εχει δοκιμασει κανενας ; http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=5171 http://www.antemisaris.gr/product.aspx?iid=5145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 Είναι πάρα πολύ χοντρά φίλε μου. . . Καλό θα είναι να βρεις κάτι μεταξύ 2-3mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 23 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 εχεις δικιο, εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο ή αμμο, θα ηθελα σκουρα μπεζ αμμο ή χαλικακι σκουρο θα χρειαστω 30-40 κιλα περιπου και στα πετ σοπ ειναι πανακριβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Τι ενυδρειο εχεις σκοπο να φτιαξεις? Θα εχει φυτα? Αν θα εχει φυτα και θες χαλικι,τοτε πρεπει να πας σε χαλικι με κοκκομετρια 1-2mm Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 23 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 Nαι φυτεμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 Τοτε αν θες χαλικι τοτε πας σε κοκκομετρια 1-2mm. Αλλιως πας σε αμμο,απλα με την αμμο δεν μπορεις να βαλεις υποστρωμα,το υποστρωμα μπαινει μονο με χαλικακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 εχεις δικιο, εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο ή αμμο, θα ηθελα σκουρα μπεζ αμμο ή χαλικακι σκουρο θα χρειαστω 30-40 κιλα περιπου και στα πετ σοπ ειναι πανακριβα Έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος