shark17 22 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Γεια στην παρεα.Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι αρρωστο αυτο το νεον τετρα γτ απο χθες εχω παρατηρησει οτι εχει ασπρισει η ουρα του πισω και στην κοιλιακη χωρα,καθως επισης ειναι σαν να εχει χασει το χρωμα του σε σχεση με τα αλλα νεον τετρα που δεν εχουν παρουσιασει τιποτα.Δεν βλεπω τπτ διαφορετικο σε σχεση με την συμπεριφορα του,απλως το χρωμα και τα ασπρα που εχει βγαλει.Το ph einai 7.2,θερμοκρασια 23-24.Να προσθεσω ακομα οτι παει παντα μονο του και οχι με τα υπολοιπα ψαρακια.Για οτι αλλο θελετε να σας πω για το ενυδρειο παρακαλω ρωτηστε με και θα απαντησω.Τωρα οι φωτο δεν ειναι πλ καλες γτ δεν το προλαβαινω να το βγαλω σταθερα αλλα απο το τπτ κατι θα δειτε..Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη,ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2015 - shark17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 22 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Πριν απο 4 ημερες ανοιξες αλλο ενα θεμα στις ασθενειες για να μας πεις οτι ψωφησε ενα ψαρακι σου. http://www.aquazone.gr/forums/topic/102449-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/ Σε ειχα ρωτησει και στις 19 Δεκεμβριου και σε ξανα ρωταω και σημερα,οχι για να απαντησεις,αφου ξερω την απαντηση,αλλα για να τα συνδεσεις στο μυαλο σου. http://www.aquazone.gr/forums/topic/102449-θανατος-ψαριου/?p=1082765 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 22 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σου.Δεν ηξερα αν επρεπε να ανοιξω αλλο θεμα η να συνεχισω στο προηγουμενο.Ναι τα νεον τετρα τα εχω στο 30 λιτρο ειχα γραψει 20λιτρο,ειχα κανει λαθος.Εκανα αλλαγη παρασκευη που πεθανε το ενα ψαρακι και κυριακη που κανω κανονικα αλλαγη νερου το 30% συνολικα,και το εσπασα αυτες τις δυομ ερες σε 10-15%.Τα λιτρα τωρα δεν ειναι ιδανικα και το γνωριζω αλλα εχει δημιουργηθει θεμα με το κανονικο μου ενυδρειο και ακομα δεν ξερω τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 22 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Απλα τα ψαρια αυτα θελουν χωρο γιατι ειναι κινητικα.Αν δεν εχουν χωρο στρεσαρονται και σε 30 λιτρα (εστω) με τα ψαρια που εχεις δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι ευχαριστημενα.Επισης σε αυτα τα λιτρα με την ιχθυοφορτηση που εχει αυτη τη στιγμη ειναι πολυ ευκολο οι μετρησεις να ξεφυγουν μεσα σε λιγες ημερες (απο τις 19 εως τις 22 που εχουμε σημερα) Τσεκαρε για αμμωνια και νιτρωδη.Δεν ξερω καν αν εχεις αρκετη βιολογια αυτη τη στιγμη,αλλα νομιζω το συμαντικοτερο προβλημμα ειναι το μηκος του ενυδρειου και τα πολλα ψαρια.Πρεπει να κανεις κατι αμεσα διαφορετικα θα εχεις συνεχεια τετοιου ειδους προβλημματα με απωλειες και ασθενειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark17 22 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το ξερω οτι τα λιτρα ειναι πλ λιγα αλλα αυτην την στιγμη δεν μπορω να κανω τπτ γτ εχει σπασει το ενυδρειο που ειχα και εχει δημιουργηθει θεμα με την εταιρεια,εχω ανοιξει θεμα κιολας απλως ακομα περιμενω απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος