Jump to content

yellow tang 60lit

yannis94

Recommended Posts

καλησπερα. εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρα με 2 κλοουνακια υγειεστατα. μπορω να φιλοξενησω ενα yellow tang? θα εχω προβλημα; ειναι λιγα τα λιτρα για το συγκεκριμενο ψαρι; θα μπορει να επιβιωσει;

Γιανναρε μου δυστυχως ειναι πολυ λιγα τα λιτρα φιλε.

Δεν ειναι καν λιτρα που σου επιτρεπουν να το κρατησεις για κανενα χρονο και μετα να το δωσεις.

Προσωπικα θα το απεφευγα.

Φυσικα η επιλογη/αποφαση ειναι δικη σου ομως :thumbsu:

Εγω ειχα στο 120 λτ μου και πάλι μου φαινόταν μικρός ο χώρος για το ψαράκι.  Θα σου έλεγα να μην το βάλεις γιατι και το ψάρι θα τυραννιέται και εσύ δεν θα το χαρείς. 

Αλλά όπως είπε και ο Mad23 η απόφαση ειναι δική σου :) 

• Like 1

απορω που τα εχουν σε τοσο μικρα ενυδρεια στα πετ σοπ.. τα βασανιζουν τα καημενα.. ευχαριστω!!! κριμα παντως γτ ειναι υπεροχο! θα δω τι θα βαλω ...

Μην σε μπερδευουν τα λιτρα των καταστηματων γιαννη!

Τα ψαρακια μπαινουν εκει απλα για να φιλοξενηθουν για ενα διαστημα μεχρι να βρουν ενα νεο ενυδρειο.Απλα φιλοξενουνται σε αυτα τα λιτρα.

Δεν ειναι για μονιμη εγκατασταση :thumbsu:

Σε καταλαβαινω παντως,ειναι ομορφο ψαρι γμτ και ειναι δυσκολο να του αντισταθεις.

Υπαρχουν κ αλλα εξισου ομορφα ψαρακια τα οποια θα μπορουσες να βαλεις για παρεα στο ζευγαρακι σου!

Γιάννη υπάρχουν απίστευτα μικρά ψαράκια που μπορείς να βάλεις στο reefάκι σου και να τα χαρείς καλύτερα.Κοίτα nemateleotris decora.Την πήρα σήμερα και είναι απίστευτο ψαράκι.Gobiodon histrio και gobiodon okinawae.Και παρά πολλά άλλα πανέμορφα ψαράκια κατάλληλα για nano reef.Tang βάζεις κάποια στιγμή αν αποφασίσεις να πας σε μεγαλύτερο.

Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Συμφωνώ με όλα τα παιδιά. Υπάρχου πανέμορφα ψαράκια για nano. Τα Tang θέλουν πολλά λίτρα. Το Yellow tang απαιτεί τα λιγότερα λίτρα βάσει των ενυδρειακών site δεν προτείνεται όμως για κάτω από 250 L . Έχω 200 και το σκέπτομαι πολύ για να το πάρω.

Εγω στα 80 λιτρα ειχα φιλοξενησει ενα yellow αλλα το βλεπα φουλ στρεσαρισμενο...ο πετσοπας επεμενε οτι κανει για τα λιτρα μου αλλα εγω πρωταρης δεν ηξερα και τον εμπιστευτηκα...η αληθεια ειναι οτι ψοφησε τελευταιο μιας και το ενυδρειο ηταν φουλ στα no2.

Μακαρι να ηξερα!!! Θα το ειχα χαρισει!!! Το ειχα παρει και πανω απο 100 ευρω...επαρχια..

Το gobiodon okinawae είναι reef safe? το εχει κανεις με ακροπόρες? έχω ακούσει οτι τσιμπάει τα tips. Θελω πολυ να το παρω αλλα φοβαμαι μην την πατήσω και πάθω καμιά ζημιά.

Το gobiodon okinawae είναι reef safe? το εχει κανεις με ακροπόρες? έχω ακούσει οτι τσιμπάει τα tips. Θελω πολυ να το παρω αλλα φοβαμαι μην την πατήσω και πάθω καμιά ζημιά.

Ευγένιε θα σου έλεγα όχι φίλε. το είχα σε 60λίτρα με μονο μια acro, μια φανταστική valida και μου τη ξέκανε. δεν ξέρω τωρα αν στα περισσότερα λίτρα και κοράλλια θα γίνει το ίδιο αλλα δεν θα το ξαναέβαζα.

• Like 1

Θα συμφωνησω με τον πανο ευγενειε :thumbsu:

Δεν θα σου τσιμπαει ακρες αλλα καθεται σε σημεια στο κοραλι και το στρεσαρει σε βαθμο που να νεκρωνει.Δεν δημιουργει προβληματα,μονο σε πολυ πολυ μεγαλα κοραλια που εχει πολλα σημεια να αραζει και αλλαζει θεσεις συνεχως.Σε ενα σχετικα μικρο κοραλι οπου θα εχει μονο 2-3 σημεια θα στο καθαρισει σχεδον σιγουρα.

• Like 1

ωχ καλά που ρώτησα. Ετοιμος ήμουν να το αγοράσω.  

Να στε καλά ρε παίδες. Αμα το επαιρνα και πάθαινα ζημιά, άντε να το βγάλεις.

Θα συμφωνησω με τον πανο ευγενειε :thumbsu:

Δεν θα σου τσιμπαει ακρες αλλα καθεται σε σημεια στο κοραλι και το στρεσαρει σε βαθμο που να νεκρωνει.Δεν δημιουργει προβληματα,μονο σε πολυ πολυ μεγαλα κοραλια που εχει πολλα σημεια να αραζει και αλλαζει θεσεις συνεχως.Σε ενα σχετικα μικρο κοραλι οπου θα εχει μονο 2-3 σημεια θα στο καθαρισει σχεδον σιγουρα.

To συγκεκριμενο η ολα σχεδον τα Gobi??

Για το yellow σου είπαν τα παιδιά παραπάνω

Καλό είναι σε τόσα λίτρα μα μην κοιτάξεις καθόλου σε tang

Μπορείς να δεις αλλά ψαράκι πιο μικρά αλλά και εξίσου όμορφα

Όπως κάποιο goby , royal gramma , wrasse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...