ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ 17 Απριλίου 2007 #1 Share 17 Απριλίου 2007 Φίλοι μου καλησπέρα, έχω στο ενυδρείο μου (180 lt φυτεμένο με δίσκους) έναν κλόουν loach ηλικίας 10 ετών και μήκους 12 εκ. Σκέπτομαι να βάλω μερικούς οτόκυκλους γιά να καθαρίζουν την άλγη που πιθανόν να αναπτυχθεί . Μήπως κινδυνεύουν από τον κλόουν ? Με γαρίδες amano θά έχω πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Απριλίου 2007 #2 Share 17 Απριλίου 2007 δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα με τους οτοκυκλους,αλλα αν τελικα βαλεις γαριδες για την καταπολεμηση της αλγης,θα χρειαστεις πολλεεεεεεεεεες φιλε μου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 18 Απριλίου 2007 #3 Share 18 Απριλίου 2007 Οι οτοκυκλοι δεν κινδυνευουν απο τους κλοουν,εχω και απο τα δυο ειδη εδω και αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ 18 Απριλίου 2007 Author #4 Share 18 Απριλίου 2007 Οι οτοκυκλοι δεν κινδυνευουν απο τους κλοουν,εχω και απο τα δυο ειδη εδω και αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος