dim84 20 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω ότι οι εισαγωγές ψαριών γλυκού νερού έχουν περιοριστεί κάπως και απ΄αυτές δύσκολα μπορεί κάποιος να βρεί ψάρια πιο σπάνια ή ιδιαίτερα. Άλλες φορές έπαιζαν πιο συχνά λίστες με ποικιλία ειδών και υπήρχε η δυνατότητα να βρείς διάφορα ψάρια. (φυσικά οι εποχές δεν είναι ίδιες) Πολλές φορές βρίσκω ψάρια που με ενδιαφέρουν σε καταλόγους εξωτερικού (glasser, δημοπρασίες aquabid κ.α) που δύσκολα εμφανίζονται στον ελλαδικό χώρο, αλλά δύσκολο έως αδύνατο να μπορεί κάποιος μεμονωμένα να φέρει κάποιο ψάρι. Τα έξοδα τεράστια, η χαρτούρα και ταλαιπωρία επίσης. Κάνω λάθος? Κάποιες φορές με ψάξιμο σε ενυδρειομάγαζα (όπως κάνω κ γω) να μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις κάποιο είδος αλλά συνήθως έχει και μια μινιμουμ ποσότητα για παραγγελία, και έτσι δυσκολεύει κάπως το πράγμα. Μήπως λέω να φτιαχτεί καμιά ξεχωριστή ενότητα με ψάρια που ψάχνουμε μήπως μπορούμε να συντονιζόμαστε απο κει και γίνεται καμιά πιο μαζική παραγγελία ή τέλος πάντων να εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον μας για τα είδη που ψάχνουμε και κινείται κάπως το θέμα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ καλη ιδεα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 20 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Μιας και άνοιξες το θέμα αυτό, θα σου πω ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φέρω εγώ κάποια ψάρια από έξω που με ενδιαφέρουν και έχω ήδη βρει κάποιες φάρμες, θα μιλήσω μαζί τους μετά τις γιορτές και σε ενημερώνω ότι οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές με τις τιμές που τα πουλάνε εδώ, τώρα για τα μεταφορικά είναι εύκολο και σε αυτό τον τομέα να βρω άκρη. Μιλάω για μεγάλα ψάρια και όχι μικρά που απαιτούν ποσότητα έρχονται και ένα ένα. Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - Force 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 21 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ καλη ιδεα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 21 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και άνοιξες το θέμα αυτό, θα σου πω ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φέρω εγώ κάποια ψάρια από έξω που με ενδιαφέρουν και έχω ήδη βρει κάποιες φάρμες, θα μιλήσω μαζί τους μετά τις γιορτές και σε ενημερώνω ότι οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές με τις τιμές που τα πουλάνε εδώ, τώρα για τα μεταφορικά είναι εύκολο και σε αυτό τον τομέα να βρω άκρη. Μιλάω για μεγάλα ψάρια και όχι μικρά που απαιτούν ποσότητα έρχονται και ένα ένα. Ενδιαφέρον.. Μπορείς μήπως να πείς ποιες φάρμες είναι να το ψάξω κ γω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 7 Ιανουαρίου 2016 Author #6 Share 7 Ιανουαρίου 2016 Ρωτησα σε μια φάρμα στην γερμανία που έχει λίστα με ιδιαίτερα σπάνια ψάρια που μ' ενδιαφέρουν αλλά δεν συνεργάζονται με κάποιο κατάστημα ελλάδα μου παν. Υπάρχει πιθανότητα αν απευθυνόμουν σε μαγαζιά για τη σιγκεκριμένη λίστα μήπως μπορεί να γίνει κάτι; Ή δεν παίζει γιατί έχουν τις δικές τους; Ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος