Jump to content

Ζημιά σε πλυντήριο ρούχων.....

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!

Μέσα στις γιορτές μου χάλασε το πλυντήριο και σκέφτηκα να ρωτήσω και εσάς εδώ μήπως και κάποιος από εσάς είναι τεχνικός.....

Εδώ και μέρες όταν ο κάδος του πλυντηρίου γύριζε στην μία κατεύθυνση έκανε ένα βουητό (μοιάζει με θόρυβο ηλεκτρονικού όχι μηχανικού αντικειμένου) ενώ από την άλλη ήταν όλα καλά. Εχτές το έβαλα να δουλέψει, άρχισε κανονικά, πήρε νερό και ξεκίνησε όταν όμως ήρθε η ώρα να αλλάξει φορά ο κάδος σταμάτησε. Το έβαλα στο ξέβγαλμα και πάλι το ίδιο. Τσεκάραμε το πλυντήριο και η αντίσταση είναι καθαρή, παίρνει νερό κανονικά (και ήταν χλιαρό αφού η πλύση ήταν στους 40 βαθμούς) και το αδειάζει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα σε κάποια αντλία ή σωλήνα. Το πλυντήριο είναι άνω φόρτωσης (ανοίγει από επάνω) και είναι το brandt wm 61200.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?? Θα ψάξω αύριο για τεχνικό αλλά σκεφτόμουν αν είναι να φέρω κάποιον θα μπορούσε να είναι και κάποιος από εδώ ..... (να μην πηγαίνουν τα λεφτά σε ξένους...)

Να συμπληρώσεις τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες.....

Συγνώμη ρε Μαιρούλα αλλά δε κρατήθηκα!

• Like 8

Να συμπληρώσεις τη φόρμα για περισσότερες πληροφορίες.....

Συγνώμη ρε Μαιρούλα αλλά δε κρατήθηκα!

Ελεύθερα να γελάσουμε λίγο  :lolu:   γιατί τελικά πήρα νέο πλυντήριο (χάλασε μοτέρ και πλακέτα) ...... ενώ δεν μου περίσσευαν χριστουγεννιάτικα..... :notfair:  :angylaw:

Ελεύθερα να γελάσουμε λίγο :lolu: γιατί τελικά πήρα νέο πλυντήριο (χάλασε μοτέρ και πλακέτα) ...... ενώ δεν μου περίσσευαν χριστουγεννιάτικα..... :notfair::angylaw:

Σε επισκεφτηκε ο αγ.βασιλης με το στανιο φετος μου φαινεται.:) καλοριζικο!
  • Like 1

Σε επισκεφτηκε ο αγ.βασιλης με το στανιο φετος μου φαινεται.:) καλοριζικο!

Βρε σου λέω πλήρωσε και τη φορτωτική με το ελκυθρο Χαχαχαχαχα.
  • Like 1

ΕΣΥ να σαι καλα κοπέλα μου, δεν βαριέστε από αβαρίες ,αστα.

Καλορίζικο πάντως.

• Like 1

Μόνο την φορτωτική? Χρυσό τον έκανα τον Άι Βασίλη.... Μου χρωστάει τριπλό δώρο ο μπαγάσας!!! 

Είμαι σίγουρη πάντως πως οι γυναίκες με καταλαβαίνουν απόλυτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...