Jump to content

Συμβίωση Neolamprologus pulcher & N leleupi

Kriton

Recommended Posts

Θα μπορούσαν σε ενυδρείο 240 λίτρων να συμβιώσουν αυτά τα δύο είδη (N pulcher brichardi & Ν .leleupi).

Το ερώτημα το θέτω κυρίως βλέπωντας το προφίλ του πρώτου όπου αναφέρεται ότι δεν είναι ιδανικός συγκάτοικος σε κοινωνικά ενυδρεία - αλλά αναφέρεται πιθανή συμβίωση με julies και Altolamporlogus εάν το ενυδρείο είναι μεγάλο και με οπτική απομόνωση (διαμερισματοποίηση) των τμημάτων του.

Έχει κανείς από εσάς σχετική γνώση  -εμπιερία γι ατέτοια συμβίωση;

Ευχαριστώ

Πιστευω πως σ αυτα τα λιτρα μπορεις ανετα.Ισως να εχεις προβληματα μετα απο πολυ καιρο που θα ενηλικιωθουν τα νεογνα των μπριχαρντι κ θα συμπερφεροντε σαν μια ομαδα.Θα βοηθουσε να κανεις δυο ντανες στις δυο πλευρες του ενυδρειου σου ωστε να τα βοηθεισεις να καθορισουν τις περιοχες τους ευκολοτερα.Εγω τα εχω ενα χρονο σε κοινωνικο ταγκανικα κ εχουν υπο την κυριαρχια τους μονο ενα μικρο τμημα του ενυδρειου.Υπ οψιν ειναι αρκετα δυσκολο να ενηληκιωθουν τα μικρα τους οταν υπαρχουν κ αλλα ψαρια,περαν των γονιων τους στο ιδιο ενυδρειο.Αν θες κοιτα στην παρουσιαση του ενυδρειου μου,υπαρχουν καποια βιντεο που ισως σε βοηθεισουν να παρεις μια ιδεα απ την συμπεριφορα τους.

Έγινε επεξεργασία - johnbaggios
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...