vasilis4x4 19 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Τροφη σε μικρα πελετακια βυθιζομενα, λυση στην υπερχειλιση Μου την συστησε φιλος, βυθιζονται αμεσως και τα ψαρτια κανουν σαν τρελλα Πλουσια σε θρεπτικα συστατικα με χαμηλα φωσφωρικα http://www.jbl.de/en/aquarium-saltwarer-products/detail/4497/jbl-maripearls-click Εχει δοσομετρητη και με ενα κλικ πεφτει η 1 δοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 19 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Πηρες τέτοια Βασίλη?Από που? Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Γιωργο μου τη χαρισε ο stelios816, πρεπει να εχουν τα petcity Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Την έχω δοκιμάσω και εγώ. Την τρώνε όλα σαν τρελά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 20 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ καλη παλια τροφη..υπαρχουν 2-3 παραλαγες αυτης της τροφης... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος