sporakos100 19 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 (edited) καλησπερα και απο μενα μια ερωτηση να κανω ! Πανω κατω ποσα lt / h πρεπει να ειναι η αντλια για ενα μονομαχοενυδρειο 25λ ? γιατι εχω μια 160 lt / h την εχω ρυθμισμενη στο μισο και ο βυθος βρομιζει υπερβολικα πολυ > οταν την εχω στο τερμα ειναι ολα οκ αλλα για το ψαρι οτι χειροτερο καθεται μονο σε μια ακρη λογο μεγαλης ροης ! Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2015 - rastaman ο τίτλος άλλαξε σε κατι πιο κατατοπιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 19 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Με τον τίτλο που έβαλες περιμένεις απαντήσεις?? Υπάρχει περίπτωση να κινήσεις το ενδιαφέρον κάποιου που γνωρίζει την απάντηση να μπει στο θέμα σου και να σε βοηθήσει?? Το έχουμε πει πολλές φορές πως οι κατατοπιστικοί τίτλοι μας βοηθάνε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Οταν λες αντλία, φαντάζομαι οτι εννοείς φίλτρο. Εαν έχει sparybar στρέψε την ροή προς το τζάμι για να μην ενοχλείται το ψάρι Ανέβασε μια φωτο για να δουμε περι τίνος πρόκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Οντος ο τιτλος ηταν λιγο πετυχημενος Οχι σπρειμπαρ δεν υπαρχει ... να μια φοτο μπας και βοηθησει.Επισης τα εχω βαλει ολα εκει στην ακρη για να γινεται σωστα η κυκλοφορια αλλα τιποτα παλι http://prntscr.com/9g42dm Έγινε επεξεργασία 19 Δεκεμβρίου 2015 - sporakos100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgr 19 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 τι υλικα εχεις μεσα στο φιλτρο ? περιεργο να βρωμιζει ο βυθός με αυτην την κυκλοφορία νερού ! Στάλθηκε από το W100S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 μπλε σφουγγαρι siropax mini και υαλοβαμβακα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgr 19 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία και εγώ είμαι λίγο νέος στο χόμπι θα προσπαθήσω να βοηθήσω αλλά πάρε και γνώμη από ποιο έμπειρους. Η σειρά των υλικών μου φαίνεται καλή ελπίζω και η ποσότητα να είναι επαρκής. το θέμα με την αυξημένη ροή μήπως το έλυνε με κάποιο εμπόδιο πχ τούλι, δίχτυ κάτι. Για τον βυθό πάρε μια καλή σκούπα έχει ακριβές έχει και φτηνές ανάλογα την δυνατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 μπλε σφουγγαρι siropax mini και υαλοβαμβακα .Πολυ καλα ειναι και κατα την γνωμη μου..και σαν σειρα υλικων και σαν επαρκεια για ενα ψαρακι μονο...να τον χαιρεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 21 Δεκεμβρίου 2015 Author #9 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Εχω σκουπα βυθου αλλα δεν κανει τιποτα δεν προλαβαινω να καθαριζω γιαυτο ρωτησα για τη ροη δεν θελω να επηρεαζει το ψαρακι . Θα το κανω ενα μικρο update με κανα δυο ξυλα ακομα να γεμισει λιγο και με καμια ανουμπια και αν δω οτι χειροτερευει ισως χρειαστω μεγαλυτερη αντλια δεν ξερω ! Δεν ειναι μονος του ειναι και ο σαλιγκαρος μεσα δεν αφηνει αλγη για αλγη πουθενα μερα νυχτα τρωει ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Αύξησε τη φυτική μάζα, και όταν ο βυθός γίνει <<ενεργός>> δεν θα χρειάζεται να κάνεις τίποτα από πλευρα σκούπας. Δεν χρειάζεται το ενυδρείο να είναι αποστειρωμένο οπότε μην αγχώνεσαι, απλά απόλαυσέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 23 Δεκεμβρίου 2015 Author #11 Share 23 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Μετα το update εγινε καπως ετσι http://prntscr.com/9hu8pp ! ΤΟ φιλτρο εμεινε το ιδιο βεβαια εβαλα παραπανω υαλοβαμβακα να μειωθει η ροη και βλεπουμε Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2015 - sporakos100 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Δεκεμβρίου 2015 #12 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Εγινε πιο όμορφο τώρα με το άπλωμα των φυτών. Αν βρεις και κανένα φυτό επιφανείας (για σκίαση) θα είναι τέλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 17 Ιανουαρίου 2016 Author #13 Share 17 Ιανουαρίου 2016 τελικα εγινε και 2ο update δεν αντεξα το φιλτρο παρεμεινε το ιδιο με τερμα χαμηλη ροη , τα φυτα ειναι ολα σε καλο δρομο οσο για τι βρομια παλευεται τελικα ειναι σε λογικα πλαισια http://prntscr.com/9r7ofd Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammy 17 Ιανουαρίου 2016 #14 Share 17 Ιανουαρίου 2016 πολυ ομορφο εγινε τωρα . ο μονομαχος ασχολειται καθολου με το σαλιγκαρι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 20 Ιανουαρίου 2016 Author #15 Share 20 Ιανουαρίου 2016 α μπα δεν ασχολειται καθολου ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Ιανουαρίου 2016 #16 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Τις βαλισνέριες (δεν ξέρω αν με ξεγελά η φωτογραφία) καλό θα ήταν να τις βάλεις στο πίσω πίσω μέρος, γιατί σε λίγο καιρό θα σου καλύψουν όλη την πρόσοψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 20 Ιανουαρίου 2016 Author #17 Share 20 Ιανουαρίου 2016 ναι θα τις βαλω πισω οπως λες και πιο κοντα αν και δεν βλεπω να αντεχουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Ιανουαρίου 2016 #18 Share 20 Ιανουαρίου 2016 Μη φοβάσαι είναι περίεργα αλλά και ανθεκτικά φυτά. Στην αρχή και μέχρι να προσαρμοστούν μπορεί να κάνουν διάφορα. Οταν πιάσουν όμως και πετάξουν δρομείς θα βαρεθείς να τις χαρίζεις. Χρησιμοποιείς καμιά ταμπλέτα για λίπανση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 20 Ιανουαρίου 2016 Author #19 Share 20 Ιανουαρίου 2016 οχι μονο flourish γενικο και flourish iron γιατι εχω θεμα με το σιδηρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος