killerknight 5 Ιανουαρίου 2016 Author #26 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Τάκη για το φίλτρο τι άποψη έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 5 Ιανουαρίου 2016 #27 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Στειλε μου pm τοτε για το μπολι, αλλά και αυριο που καθοματσε , μετα τις 11 μπορω άνετα και θα ειναι μερα Απο φίλτρα δεν έχω γνώσεις , τα δικα μου ειναι ολα DIY Γενικα για τα EHEIM ακουω καλά λόγια, αλλά όλα εξαρτώνται απο τον ογκο για βιολογικό υλικο που έχουν και απο τη ροή. Θυμισε μου πόσο ογκο για βιολογικο υλικό έχει και τι ροή ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 5 Ιανουαρίου 2016 Author #28 Share 5 Ιανουαρίου 2016 Θα το δω μόλις πάω σπίτι και θα σου στείλω μήνυμα. Αύριο δε θα κατέβω (καθώς μένω Άγιο Στέφανο κοντά) οπότε μου λες για Πέμπτη ή Παρασκευή. Εκτός από ανούμπιες τι άλλα φυτά προτείνεις Τάκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 5 Ιανουαρίου 2016 #29 Share 5 Ιανουαρίου 2016 θα σου στείλω πμ για το μπόλι. Για τα φυτά εξαρτάτε από το χαρακτήρα των ψαριών , μπορεί να τα φάνε ή μπορεί να βγάλουν σκάβοντας ή να μη τα πειράξουν καθόλου, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν τρώνε τακτικά φυτική τροφή τα πειράζουν λιγότερο χωρίς να είναι απόλυτο Στα δικά μου άντεξε hygrophila angustifolia αλλά τη χαλαει η αλγη, όπως παραλίγο να μου χαλάσει και την ανούμπια και την έβγαλα. Και βαλισνεριες εχω αλλα ειναι σε μαυρα χαλια. Το τροφοδοτω όμως συνχεια απο τα συννεφάκια που εχω δίπλα που σε αυτο ειναι ζουγκλα. Γενικά με τα φυτά είναι δόκιμη και λάθος, δοκιμάζεις και βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος