othon 18 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 πριν κανα μινα εκανα το( μεγαλο λαθος) να καθαρισω το βραχο με αντλια γιατι δεν ειχα καλη κυκλοφορια στο ενυδρειο και ειχε πιασει μακα.... ειρθαν τα πανω κατω..... ολα τα κοραλια επαθαν προβλημα(εφιλιεσ-ακανθαστρεες)ακομα δεν μ ανοιγουν καπια σκληρα πεθαναν.... μετα επιασε κιανο το προλαβα στην αρχη..εκανα θεραπεια και θελω να πιστευω πως εφιγε αν κ βλεπω κατι κοκκινιλες σε βραχο π μου μιαζουν... εριχνα ΑLGIE FIX MARIN....και πιστευω πως εκανε δουλεια αν τα αποτελεσματα ειναι πρασινη αλγη στον βραχο ομως δεν ξερω αν επρεπε να την εξαφανισει η να την αφαιρεσω εγω! στις φωτο φαινετε τι εχει ο βραχος αλλα και ο αραγωνιτης και θελω να μ πειτε τι να κανω για να καθαρισει....ΝΟ3=10.. PO4=0 αυτη την στιγμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 Τι ενοεις καθάρισες το βραχο με αντλια? Ξεσκόνισμα με πιεση? Και τι πιεση ηταν αυτη που εκανε τέτοια ζημια? Σε ρωτάω γιατι και εγω το κανω καμια φορα (οταν το θυμαμαι) και αρκετοί αλλοι φυσικα χωρις τετοια προβλήματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 18 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 βασικα με μια τουρμπελα....τον ξεπατωσα...αυτο εχει κανα μηνα ομως...μετα κιανο εκανα θεραπεια..και μετα algie fix.... τωρα τι κανω με τα υπαρχων δεδομενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 Φωσφωρικα με salifert,εμενα μου δειχνει οτι εχεις επισεις πρπει να φτιαχτει η κυκλοφορια αντιφωσφωρο εχεις και καθε ποτε αλλαζεις βακτηρια?σαλιγκαρια τουρμπο πχ εχεις?σαλιαρα η λαγο.Καθς ποτε κανεις αλλαγη νερου?ποσο ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 ανεβαζω 10.000λιτρα και εχω και maxspect 130 alla 8.00litra.....μεσα στο μηνα απο τα 450λ αλαξα τα 200κατι 2 φορες για να φιγει το φαρμακο για το κιανο... δεν εχω οσμωση ομως και εδω θα αρχισετε να βαρατε ολοι.....βακτηρια στια αλαγεσ εβαλα απο μια προτι βιο αμπουλα!σαλιγκαρια 3 διαφορετικα απο 3εχω! και σημερινες φωτο....οι κοκκινηλα στο βραχο μιαζει με πετσα οπως σαν κιανο καθως και στον αραγωνιτη...η ειναι αλλου ειδους αλγη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κυκλοφορίας. Το maxspect 130 πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά. Το ότι δεν έχεις Α/Ο όμως λάθος!! Βάλε άμεσα πρώτη προτεραιότητα να πάρεις Α/Ο και μετά υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 μια καλη προταση για Α/Ο η εναλακτικη?τι αλγη ειναι αυτη τελικα?και πως να την βγαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Μια καλή full size χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά θεωρώ ότι είναι αυτή.http://waterwaves.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30122 Άν τα οικονομικά είναι στριμωγμένα και αυτή μια χαρά είναι. http://waterwaves.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30174. Εγώ αυτή έχω και έχει καλή σχέση τιμής/ απόδοσης. Για την άλγη καλύτερα να σου πουν ποιο έμπειρα παιδιά από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #9 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω...γαι την αλγη τι και πως δεν βλεπω καπια απαντιση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 19 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Στην αρχη μου φάνηκε για απλή κοραλίνη. Τώρα στις φώτος μοιάζει κάτι ανάμεσα σε κυανοβακτήριο και διατομική. Φωσφορικά πόσα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #11 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 φωσφορικα 0 και νιτρικα 10... λογικα τα βρισκω... και φωτο... ειναι ΚΙΑΝΟ Η ΟΧΙ? Δεν εχει ουτε μηνα που εκανα θεραπεια με chemiclean.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Δεκεμβρίου 2015 #12 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον κυανό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 20 Δεκεμβρίου 2015 #13 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 και γω κυάνο ψηφίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #14 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι λογικο ομως ουτρ μηνα δεν εκλεισα απο τη θεραπεια....ωρες ωρες μ ερχεται να παρω την βαρια και ν μν μιβει τπτ...ολο προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 21 Δεκεμβρίου 2015 #15 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 θα σου πρότεινα να μη ξαναχρεισημοποιήσεις άμεσα φάρμακο για το κυανό. η πρώτη σου δουλειά είναι να πάρεις όσμοση, να κάνεις μερικές καλές αλλαγές. οι κινήσεις σου όχι όλες μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 21 Δεκεμβρίου 2015 Author #16 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Λεω πρωτα να κανω ξανα θεραπεια.....βολευει απο το να παρω οσμοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 21 Δεκεμβρίου 2015 #17 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Εγω λεω να παρεις οσμοση πρώτα. Όσο θεραπεία και να κάνεις χωρίς όσμωση πάλι θα έχεις τα θεματάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Δεκεμβρίου 2015 #18 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Βακτηρια ριχνεις?Οθωνα η αληθεια ειναι οτι θα βοηθουσε γενικα η οσμοση ,απο κυκλοφορια πως εισαι?μπορεις να δουλεψεις το cyanoclean καθημερινα το αποδυναμωνει αργα σταθερα.Να υποθεσω οτι η θεραπεια που εκανες ηταν chemiclean εξαιρετικο προιον αλλα με προσοχη.Ενα αλλο προιον ειναι το antired που επισεις κανει δουλεια στο κυανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Δεκεμβρίου 2015 #19 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω για την οσμωση, ολα απο κει ξεκινανε Νικο το cyanoclean τι ειναι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Δεκεμβρίου 2015 #20 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω για την οσμωση, ολα απο κει ξεκινανε Νικο το cyanoclean τι ειναι;;;; Βασιλη ουσιαστικα βακτηρια ειναι εναντια του cyanohttp://www.korallen-zucht.de/en/Salt-Water-Aquarium-Care/Problem-solving/CyanoClean.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
othon 22 Δεκεμβρίου 2015 Author #21 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Ναι στις αλαγες ριχνω proti bio βακτηρια...απο κικλοφορια εχω πει κ πθο πανω...ειμαι καλα..αλλα δεν μπορω να πιστεψω και ισως εχω λαθος ως αν ειχα οσμωση δεν θα ειχα και κιανο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος