Jump to content

Νέος στα αλάτια

Recommended Posts

Ναι εχει δικιο ο ευγενιος!! Εγω κοιτουσα την κορυφη!!!

Να παρεις γαριδουλες που τις τρωνε!!

Σημερα έβαλα και κατι λεντοταινιες για το βραδυ και περιμενω τα πρώτα μου ψαρακιαpost-57881-0-89174200-1450718802_thumb.jpegpost-57881-0-30238900-1450718842_thumb.jpeg

• Like 1

Σημερα έβαλα και κατι λεντοταινιες για το βραδυ και περιμενω τα πρώτα μου ψαρακιαattachicon.gifimage.jpegattachicon.gifimage.jpeg

Τι ψαρακια θα βαλεις?

σιγουρα νεμο πως λεγονται...τα θελει η γυναικα...ζωηρα και με χρωμα!δεν εχω ιδεα και δεν με νοιαζει το μεγεθος οσο το χρωμα.

Καλησπέρα και χρονια πολλα. Εχτες πρόσθεσα τα πρωτα μου ζωντανά έναν ερημίτη και ενα σαλιγκάρι μια εφυλια και σημερα παρατήρησα πανω στο νεκρό βράχο που ηταν ολοασπρος καφε κουκκίδες. Πο μετρήσεις όλες φυσιολογικές. Βάζω κάποιες φωτο για να μου πειτεpost-57881-0-84223700-1451315476_thumb.jpegpost-57881-0-84223700-1451315476_thumb.jpeg

Χρονια πολλα φιλε μου.

Διατιμικη άλγη ειναι :) θα καφετισει ετσι π βράχος σου και ο αρεγωνιτης και θα φυγει οταν έρθει η ωρα του :) φυσιολογικοτατη για νεο ενυδρειο.

Απο μετρήσεις πως εισαι;;

Με γεια τα ζωντανά! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η αλήθεια ειναι οτι μετράω μονο αμμωνία και νιτρικά και σε αυτα ειναι μια χαρά.τωρα μολις πρόσθεσα και τα πρωτα μου clown.το επόμενο ψαράκι απο οτι καταλαβα μετα απο κανα δυο βδομάδες ετςι;

Ναι σιγα σιγα θα βαζεις ψαράκια. 

Αλλα καλό θα ήταν να πάρεις και ενα τέστ για ΡΟ4.   Τα ΝΟ3+ΡΟ4 ειναι το αλφα και το ωμέγα για τις άλγες.

Καλησπερα χρονια πολλα και απο εμενα και καλη αρχη Να ξερεις οτι το ενυδρειο θελει υπομονη και μην κανεις το λαθος που εχουμε κανει ολοι στο να βιαστουμε να στοκαρουμε ζωντανα.Πρεπει οι προσθηκες να γινουν σιγα σιγα για να προλαβει το ενυδρειο να αντεξει και να καλυψει με τη βιολογια του τα ζωντανα σου.Το ενυδρειο οσο πιο μικρο ειναι τοσο πιο ευκολα αλλαζουν και οι παραμετροι του καλο θα ειναι που σου ειπε και ο ευγενιος πιο πανω να παρεις και τα αλλα τεστ για να εισαι οκ στις μετρισεις σου.Υπαρχουν μικρα ενυδρεια που δεν εχουν σε τιποτα να ζιλεψουν τα μεγαλητερα αδελφια τους πραγματικα διαμαντια ελπιζω και εγω και τα αλλα παιδια να γινει ετσι και το δικο σου. Καλος ηρθες στην παρεα μας

• Like 1

τωρα το ενυδρειο τρεχει 3 βδομαδες σχεδον και η αμμωνια επεσε 0 τη τεταρτη που μας περασε....τα φωτα ποσες ωρες πρεπει να τα εχω ανοιχτα τωρα?

Τι φωτιστικο εχεις? 8 με 10 ωρες ειναι μια χαρα!!

Βαλε ενα χρονοδιακοπτη να κανεις την δουλεια σου!!

• Like 1

Δεν ειναι και παρα πολυ 3 εβδομαδες αλλα αν ολοι οι παραμετροι επιτρεπουν την προσθηκη ζωντανων τοτε οκ. Απλα δειλα - δειλα και με πολυ ψαξιμο οσο αφορα τις συμπεριφορες και το τι λιτρα θελει ο καθε οργανισμος.

• Like 1

καλησπερα σημερα μετρησα και μου βγαζει αμμωνια 0 , no3 ανεμεσα 25 με 50 και no2  0. το συμπερασμα????εχω βαλει ηδη να ανακατευεται αλατι....

Δεν φαινονται και ασχημες μετρησεις για 3 εβδομαδων ενυδρειο. Μπορεις να βαλεις δειλα δειλα κανενα μικρο ψαρακι.

Πρόσθεσα αλλα δυο σαλιγκάρια.συνολο 4 και ενα διαφορετικό που μπήκε μεσα στον αραγωνιτη και χάθηκε!επισης οι ετικέτες έγιναν δυο και τα δυο κλόουν που ειχα. Η απταισια που ειχα ξεκόλλησε το βράχο και τον έβρασα.εχω δυο μέρες τωρα να τη δω. η άλγη ειναι κατα πολυ λιγότερη απο προχτές...post-57881-0-13973600-1451490847_thumb.jpgpost-57881-0-08567800-1451490917_thumb.jpg

Πρόσθεσα αλλα δυο σαλιγκάρια.συνολο 4 και ενα διαφορετικό που μπήκε μεσα στον αραγωνιτη και χάθηκε!επισης οι ετικέτες έγιναν δυο και τα δυο κλόουν που ειχα. Η απταισια που ειχα ξεκόλλησε το βράχο και τον έβρασα.εχω δυο μέρες τωρα να τη δω. η άλγη ειναι κατα πολυ λιγότερη απο προχτές...attachicon.gifimage.jpgattachicon.gifimage.jpg

Οι ετικέτες ειναι οι ερημίτες!!

Καλά είσαι για αρχή πιστεύω.  

Μην βιάζεσαι γενικά να βάζεις ψάρια. Περιμενε να δείς κάποιο που θα σου γυαλίσει πραγματικά στο μάτι σε κάποιο μαγαζί και τότε το βάζεις. Αρκεί βεβαια να κάνει για τα λίτρα σου. :) 

Μα λέω και εγώ τι είναι οι ετικέτες. χαχα

Την euphyllia είναι καλύτερα να την βάλεις κάπου πιο χαμηλά ή τουλάχιστον πιο πίσω μια και εκεί που βρίσκεται θα σου κρύβει οτιδήποτε κολλήσεις από πίσω της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...