lepa83 16 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και έμειναν λιγότερες από 10 μέρες για τα Χριστούγεννα... Είπα να ξεκινήσω αυτό το θέμα για Χρόνια Πολλά! Τα Δισκία μου και εγώ σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά με υγεία! PS. Δύσκολα τα πράγματα για τις αλλαγές νερού αυτές τις μέρες! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Δυσκολα δεν ειναι μονο για τις αλλαγες αλλα και με τα λαμπακια που αναβοσβηνουν μπροστα στα ψαρια 24 ωρες.Και δεν ξερω πως τα καταφερνουμε και οι περισσοτεροι καθε χρονο εχουμε το δεντρο διπλα στο ενυδρειο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 16 Δεκεμβρίου 2015 #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως το ενυδρειο του μοναμαχου το εχω κατω απο το δεντρο σχεδον... σαν Φάτνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepa83 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπα τα λαμπάκια παίζουν μόνο λίγες ώρες το βραδάκι όπου τα φώτα του ενυδρείου είναι και αυτά ανοικτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepa83 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Βάλτε καμία φώτο ρε παίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Να το δικο μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος