Jump to content

Clams και φωτισμος!

Recommended Posts

Κλασπερα ομαδα θελω να ρωτησω κατι οσο αναφορα τα κλαμσ και το φως.Εχω ενα φωτιστικο led fluval αλλα δεν ξερω αν σηκωνει τα κλαμσ μπορειτε να με βοηθησετε?

Γιάννη δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες για το ενυδρείο σοτ και κάνε ένα κόπο να βάλεις καμια φώτο.

Αν ειναι το φωτιστικο τις φλουβαλ με τα smd led με τιποτα...

Λοιπον 60 λιτρο ενυδρειο,σκιμμερ της eheim εσωτερικο,θερμοστατης,κυκλοφορητης wave 1500 λιτρα ανα ωρα,φωτισμος ειναι το παρακατω λινκ
http://www.fluvalaquatics.com/uk/product/A3983-marine-reef-full-spectrum-performance-led-strip-light/#.VnFsTRqLTJw

και το ενυδρειο μου που θελει αναπληρωση νερου ειναι παρακατω

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=561857550636849&set=a.106212522868023.11265.100004378268273&type=3

Εγω με αυτο το φωτιστικο δεν θα εβαζα clam... Τωρα καποιο παιδι απο εδω μεσα εχει δοκημασει και εχει πετυχει,  ας το πει :)

Χρειαζονται τουλαχιστον τ5. Τα φωτιστικα led με δυνατοτητα να κρατησεις clam θελουν power led 3w ή 1w. Το συγκεκριμενο φωτιστικο ισως ειναι αρκετο για μ****α κοραλλια..

Μπορω να προσθεσω κατι ωστε να μπορω να βαλω;

Βαλε μια φωτογραφια απο το φωτιστικο-ενυδρειο σου να μπορεσω να δω αν εχεις χώρο.. Δυστυχως δεν εχω facebook και δεν μπορω να δω το δευτερο λινκ σου. Δες μηπως ανεβασεις σε καποιο αλλο site(photobucket). Πιστευω χωραει ενα επιπλεον φωτιστικο τ5. Μαζι με αυτο που εχεις.

• 5 months later...

Βαλε μια φωτογραφια απο το φωτιστικο-ενυδρειο σου να μπορεσω να δω αν εχεις χώρο.. Δυστυχως δεν εχω facebook και δεν μπορω να δω το δευτερο λινκ σου. Δες μηπως ανεβασεις σε καποιο αλλο site(photobucket). Πιστευω χωραει ενα επιπλεον φωτιστικο τ5. Μαζι με αυτο που εχεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Φίλε μου θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Αυτο το φωτιστικό κάνει μονο για μ***α κοράλλια ή αν είχες ενα fish only.

Aκομα και τα ζωανθάκια που έχεις ή οτι άλλο lps χρειάζονται τουλάχιστον Τ5 ή power leds 3βατα.

Για το clam βέβαια, όπως σου είπαν. Θέλει πολύ φως.

Φίλε μου θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Αυτο το φωτιστικό κάνει μονο για μ***α κοράλλια ή αν είχες ενα fish only.

Aκομα και τα ζωανθάκια που έχεις ή οτι άλλο lps χρειάζονται τουλάχιστον Τ5 ή power leds 3βατα.

Για το clam βέβαια, όπως σου είπαν. Θέλει πολύ φως.[/quote

Λαθος δικο μου εχω αναβαθμιστει σε giesmann 2x24 watt δεν το ανεφερα

Έγινε επεξεργασία - GIANNIS_61223

Εχω αναβαθμιστει σε giesmann 2x24 watt t5 δεν τξ ανεφερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...