Jump to content

Neon tetra συνθεση

Recommended Posts

Γεια σας.Θ α ηθελα την βοηθεια σας,για μια συνθεση με τα νεον τετρα μου.Εχω δεκα τετοια ψαρακια αλλα θα ηθελα να προσθεσω και μερικα αλλα δεν θελω πολλα διαφορετικα ειδη,μεχρι 3  αν γινεται και  ποια μπορουν να ειναι αυτα.Το ενυδρειο ειναι 125 λιτρα περιπου  1,00m x 30cm x 42cm(υψος).Ευχαριστω

Α) Κοπαδακι κορυντορας και ζευγαρι ανσιστρους.

Β) Νανοκιχλιδες και κορυντορας. Ισως και ζευγαρι ανσιστρους.

Παντως οχι αλλο κοπαδοψαρο τυπου τετρα. Αλλα μπορεις να αυξησεις τον αριθμο των νεον.

Επεξεργαζεσαι με καποιον τροπο το νερο;

Send from the heart of the Amazonas

Η αληθεια ειναι οτι δεν με τρελαινουν τα συγκεκριμενα ψαρια,μου αρεσουν να ειναι μικρα με εντονα χρωματα.Θα ηθελα αν γινεται δεν ξερω για αυτο κιολας δεν εχω βαλει ακομα αλλα ψαρια, να εβαζα αλλο ενα κοπαδοψαρο,ειναι εφικτο?

Καλητερα να εχεις ενα κοπαδοψαρο σε μεγαλο αριθμο,παρα 2-3 σε μικρους αριθμους.

Η γνωμη μου ειναι να αυξησεις το κοπαδι και να προσθεσεις και καποια αλλα ψαρια που δεν θα ειναι στη μεση του ενυδρειου.

• Like 1

Η μη τοποθέτηση άλλου κοπαδόψαρου που να κινείται στο μέσω του ενυδρείου είναι θέμα ουσίας; Δηλαδή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ψάρια; Ή είναι απλά θέμα αισθιτικής;

Καλητερα να εχεις ενα κοπαδοψαρο σε μεγαλο αριθμο,παρα 2-3 σε μικρους αριθμους.

Η γνωμη μου ειναι να αυξησεις το κοπαδι και να προσθεσεις και καποια αλλα ψαρια που δεν θα ειναι στη μεση του ενυδρειου.

Γεια και  ευχαριστω.Θα μπορουσες να μου προτεινεις αλλα ψαρια απο εκεινα που ειπε το παραπανω παιδι?Εγω ελεγα για ντανιο γινεται?

Έγινε επεξεργασία - shark17

Τα ντανιο ειναι στην ιδια ζωνη με τα νεον,γι αυτο σου ειπα οχι τετοια ψαρια.

Οκ δεν περιαζει,ποια αλλα ψαρια θα μπορουσα ?

Η μη τοποθέτηση άλλου κοπαδόψαρου που να κινείται στο μέσω του ενυδρείου είναι θέμα ουσίας; Δηλαδή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ψάρια; Ή είναι απλά θέμα αισθιτικής;

Πιο πολυ αισθητικης νομιζω. Μπερδευονται και γινονται ενα μπουλουκι.

Πιο πολυ αισθητικης νομιζω. Μπερδευονται και γινονται ενα μπουλουκι.

Εχει δικιο ο Θοδωρης. Ειναι θεμα αισθητικης. Ειναι αλλο να εχεις 15 νεον και 15 πχ phantom tetra και αλλο να εχεις 20 η 30 απο το ενα ειδος. Πιστευω οτι μονο ετσι θα φχαριστηθεις κοπαδιασμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...