vavilis00795 15 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 γειας παιδια θα ηθελα και σημερα τα φωτα σας για μια λαμπα που σκευτομαι να αγορασω (http://www.aquavivere.gr/eksoplismos/fwtismos/aquael-leddy-smart-6w-plant-led-light-module) εχω ενυδρειο 50 λιτρον (48εκατοστα σε μηκος) και ψαχνω για καποιο χαμιλο φωτισμο που εχω βρει φυτα με τετοια απετιση ειναι καλη επιλογη πιστευεται?? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Τι λάμπα έχεις τώρα ?? Το topic μεταφέρθηκε κάπου που ταιριάζει καλύτερα. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavilis00795 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω κάποια επιδι είναι έτοιμη θεωρώ ότι ξεμπερδευω αν πάρω αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Αν το καταλαβαίνω καλά όμως αυτό που βλέπω βάζοντας το θα πρέπει να καταργήσεις το καπάκι . . . Σωστά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavilis00795 16 Δεκεμβρίου 2015 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2015 Ευτυχώς είναι διάφανο το καπάκι μου απλά ανισιχω μίπος κάψει τα φυτά γτ δεν ξέρω πως αναλογουν τα 8000Κ και τα βατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος