GiannhsPi 15 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα ενυδρείο haquoss 60 open 54lt και είχα μέσα Κιχλίδες τελικά από τι έχω καταλάβει το ενυδρείο είναι πολύ μικρό για Κιχλίδες Έτσι λοιπόν θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το γυρίσω σε φυτεμένο ενυδρείο με μικρά ψάρια Έχω μερικές απορίες: 1.Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν εύκολα φυτά που δεν θέλουν πολύ φωτισμό και απαιτήσεις 2.Τι θα χρειαστω για το φυτά και εξοπλισμό (έχω ήδη θερμαντήρα και φίλτρο) 3.Ποια ψάρια μπορούν να μπουν στο ενυδρείο μου Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα ενυδρείο haquoss 60 open 54lt και είχα μέσα Κιχλίδες τελικά από τι έχω καταλάβει το ενυδρείο είναι πολύ μικρό για Κιχλίδες Έτσι λοιπόν θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το γυρίσω σε φυτεμένο ενυδρείο με μικρά ψάρια Έχω μερικές απορίες: 1.Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν εύκολα φυτά που δεν θέλουν πολύ φωτισμό και απαιτήσεις 2.Τι θα χρειαστω για το φυτά και εξοπλισμό (έχω ήδη θερμαντήρα και φίλτρο) 3.Ποια ψάρια μπορούν να μπουν στο ενυδρείο μου Ευχαριστώ πολύ 1) Υπαρχουν πολλα ευκολα φυτα. 2) Θα χρειαστεις λαμπες με σωστα κελβιν και κανενα λιπασμα υγρο. Χαλικακι ψιλο η αμμο.Αν θες κατω απο το χαλικι μπορεις να βαλεις και υποστρωμα αλλα δεν ειναι απαραιτητο. Η αμμος μπαινει σκετη ομως. 3) Υπαρχουν καποια ψαρια αλλα εξαρταται αν θες να επεξεργαζεσαι το νερο σου για να το κανεις μαλακο η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannhsPi 15 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις από υπόστρωμα έχω αυτό http://www.aquario.gr/aksesouar/ypostromata/gravel/5kg-4834.html Κάνει για τα φυτά; Από φυτά τι μου προτείνεις σε εμένα που είμαι και αρχάριος και τι λάμπες θα χρειαστω; Τώρα για το νερό δεν θα το επεξεργαζομαι Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2015 - GiannhsPi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος