mouseman 14 Δεκεμβρίου 2015 #1 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Πριν μια εβδομαδα εβαλα μεσα μια bubble tip anemone.Στο σημειο που την εβαλα εδειχνε να της αρεσει αλλα σημερα ειδα οτι ΔΕΝ. Ανεβαινει προς τα πανω πιθανον σημειο που εχει περισοτερο φως αλλα εκει εχω ολες μου τις Euphyllia.Τι να κανω να την απομακρυνω απο εκει να παει καπου αλλου ? θα υπαρχει προβλημα αν την αφησω εκει θα μου καψει τις euphyllia? Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2015 - mouseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2015 #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 Η μετακινηση αυτη δειχνει οτι δεν εχει βρει τον χωρο της εννοειτε οτι μετακινεις τα κοραλια.Μολις σταθεροποιηθει κολας παλι τα κοραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 14 Δεκεμβρίου 2015 Author #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 Εχθες κολησα τις euphyllia αν τις βγαλω παλι μαλλον θα τις στρεσαρω αυτο φοβαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2015 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 Παρε ενα ξυλο σαν το δικο μου που εχω στο ενυδρειο και αρχισε να την ενοχλεις συνεχως,αυτη θα κλεινει μεχρι που θα φυγει απο εκει και θα παει σε αλλη θεση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 14 Δεκεμβρίου 2015 #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν μπορω να βοηθηθησω γτ ειμαι "ψαρι" ακομα ..αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι η buble που εχεις ειναι τελεια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Δεκεμβρίου 2015 #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Πάντος Μάκη η ανεμώνη σου είναι κούκλα! Αφου της αρέσει εκεί δεν υπάρχει άλλο μέρος για τα κοραλάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Δεκεμβρίου 2015 #7 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως επειδη και της εφύλιας τα πλοκαμια εχουν τοξινες, αν την ακουμπησει δεν συμβέι τίποτα? ρίσκο όμως!! Αλίως όπως είπαν και τα παιδία....θα πρέπει να μετακινησεις τα κοράλια ή να βάλεις κάτι προσορινα αναμεσά τους π.χ κανενα μικρό βραχάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 15 Δεκεμβρίου 2015 #8 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Πανεμορφο ζωντανο, αλλα επικίνδυνο για τα αλλα κοραλλια.. Μπορει τωρα να βρει καποιο μερος μακρια απο τα αλλα.. καποια μερα ομως επειδη ετσι της αρεσε θα σηκωθει να κανει βολτα στο ενυδρειο καιγοντας οτι ακουμπαει. Αν μπορεσεις να τις βρεις ενα μερος σαν πολυ μικρη σπηλια να κρυψει το σωμα της, οπου να εχει μετρια ροη και δυνατο φως ισως και να της αρεσει και να μην το κουνησει απο εκει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 15 Δεκεμβρίου 2015 #9 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω με τον Μαρού (Γιώργος) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 15 Δεκεμβρίου 2015 #10 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Οταν ειχα το ιδιο πρόβλημα με τη δική μου bubble, την έβγαλα με το βραχάκι που ηταν κολλημένη και κρατούσα το βραχάκι πάνω απο μια λεκανιτσα με νερο του ενυδρείου. Σε ενα-δυο λεπτά αποκολλήθηκε και επεσε μεσα στη λεκανιτσα. Τοτε την εβαλα ξανα στο ενυδρείο σε μια θεση που ειχα διαλέξει με ροή και πολυ φως. Απο τοτε δεν εχει μετακινηθεί, παει πανω απο χρόνος. Αν θέλεις δοκίμασε το, μπορεις και να την αποκολλήσεις ξεκολλωντας πολυ απαλα και προσεκτικά το πόδι της με ενα κουτάλι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος